To danske perler

Der findes mange perler blandt de danske forlystelsesparker og dyreparker. Den ene af dem har vi lige været på besøg i og en af de andre går vi bare og venter på at kunne komme ind i igen, så snart sæsonen starter.

Randers Regnskov er helt fantastisk

Vi har netop lige været en tur i Randers Regnskov. Det er en ganske særlig oplevelse og noget vi altid ser frem til med spænding. De mange forskellige dyr er virkelig noget, som kan fascinere både børn og voksne i en grad, så vi helt glemmer alt om tid og sted, når vi er en tur i den danske regnskov. Også plantelivet er noget ganske specielt at opleve. Alle dyr og planter kommer fra de store regnskovsområder i Asien, Afrika og Sydamerika. Så det er ikke lige sådan noget man møder ret mange andre steder i Danmark.

Et sæsonkort til Randers Regnskov er en god idé

Så vidt jeg husker er det omkring 10 kr. man giver ekstra for at få et sæsonkort til Randers Regnskov i forhold til prisen på en dagsbillet. Det er da så billigt, at man næsten ikke kan lade være! Så allerede ved andet besøg på en sæson sparer man altså penge med et sæsonkort.

Hvis du selv har lyst til at læse meget mere om det spændende plante- og dyreliv i Randers Regnskov kan du gøre det på hjemmesiden http://dejligfritid.dk/randers-regnskov/.

Fårup Sommerland ved Blokhus

Den forlystelsespark, som vi bare går og venter på, skal lukke dørene op til en ny sæson, er Fårup sommerland ved Blokhus i Nordjylland. Fårup Sommerland minder meget om Djurs Sommerland. Men der er dog forskelle imellem de to forlystelsesparker.

En af de helt store forskelle for os med mindre børn, er den glimrende ting, at man kan køre helt ind i Fårup Sommerland i sin bil. Man er ikke tvunget til at parkere et stykke væk fra parken og gå til indgangen. Indgangen til Fårup Sommerland ligger ganske enkelt udenfor parkeringspladserne – og det er altså bare dejligt. Man undgår både at stå i kø ved indgangen – det klarer man mere bekvemt siddende i sin bil. Og det er let senere at hente ting i bilen, hvis der enten er noget man har glemt eller bare lader liggende, hvis man ikke lige har brug for det i første omgang.

Der er mange fordele med et sæsonkort til Fårup Sommerland

Der er en del fordele ved at købe et sæsonkort til Fårup Sommerland. For det første så sparer man på entreen allerede ved tredje besøg i parken. Og derudover får man rabat på køb af souvenirs samt mad- og drikkevarer. Og der er også rabat at hente på entreen til en række zoologiske haver og forlystelsesparker rundt om i landet, hvis man kan fremvise set sæsonkort til Fårup Sommerland. Og som yderligere en spændende mulighed, så får man lov gratis at medbringe en ven på årets sidste åbningsdag – det er yderst populært.

Læs mere om Fårup Sommerland på http://dejligfritid.dk/faarup-sommerland/.