Fortsæt dine faste rygevaner med en el cigaret – du behøver ikke engang at gå på kompromis med smag og kvalitet!

Med de el cigaretter har rygere overalt på kloden fået et alternativ; et alternativ til den usunde og meget skadelige tobaksrygning. De el cigaretter gør oprør mod den stigma det er, at rygning er super skadeligt, for de er nemlig formet og udviklet således, at de ikke indeholder nogen skadelige affaldsstoffer eller kemikalier, som kan gå ind og nedbryde visse vitale funktioner i ens krop. De el cigaretter har lige så meget med tobak at gøre, som grøntsags-afdelingen i Føtex, nemlig nul og niks!

100% tobaksfri

El cigaretter er nemlig 100% tobaksfri. Det er ikke tobak, som driver processen i de el cigaretter, men derimod en sukkerholdig væske, som i fagtermer kaldes for e-liquid. Denne væske består af noget så simpelt som destilleret vand, glycerin, propylenglycol og smagsstoffer, som bestemmer hvilken smag væsken overordnet set skal have. Alle typer e-liquid er ens, men det er smagen som adskiller dem fra hinanden, så om man er til frugtsmag som f.eks. abrikos eller æble, eller mere ovre i de mere eksotiske som kakao eller lakrids, det er selvfølgelig et personligt valg. Vil man stadig gerne bibeholde tanken om, at ens el cigaret er så identisk med de tobakscigaretter, som man måske kom fra før, så kan man selvfølgelig også få en smag som er klassisk tobak, f.eks. Marlboro eller tobak/menthol.

Ikke afhængig af brændbare elementer

Udover at man kan vælge smagsvarianter, så er selve igangsættelsen heller ikke helt det samme. Hvor man før var afhængig af brændbare elementer som en lighter eller en tændstik, så skal man nu blot trykke på en knap på hylstret af ens el cigaret, og så er det ellers bare om at gå i gang med at ryge. På den måde ophober man heller ikke en lille samling skodder, for vil man stoppe midt i en smøg, så gør man bare det—med de el cigaretter er det ikke noget problem at stoppe, når man har røget det man vil, man slukker bare for den, og næste gang man tænder, så ryger man videre fra hvor man kom til.

Få samme nydelse med en el cigaret

Selve inhaleringen er dog den helt samme. Processen er skabt således, at den imiterer den fra tobakscigaretter fuldstændigt, så der på det punkt ikke er noget at holde en finger på. Det er det samme som man kender, og er man reel omkring det, så må det også siges, at selve det at ryge en smøg eller på sin el cigaret er det som det hele handler om. Og på det punkt, der går man ikke på kompromis med de el cigaretter. Javist er opstarten og processen der leder op til selve rygningen anderledes, men det vigtigste element forbliver det samme.

Man skal altså gøre op med sig selv, om hvorvidt man vil rende på tanken og købe smøger hver anden dag, samtidig med at have lightere til at flyde alle steder, eller om man vil købe en god mængde e-liquid og være klar til at ryge uden afbrydelser i flere uger af gangen.

Sjov info: Vidste I at en e cigaret på Svensk hedder e cigarett med 2 t’er i stedet for 1.