Skov & Stubbs – DET er mad!

Hvis du er en af dem, der som jeg jævnligt spiser til diverse arrangementer, vil du nok kunne nikke genkendende til den der fornemmelse af, at “det her fik jeg også at spise i sidste uge”. Lad os nu bare være ærlige og sige, at det meste catering mad i Danmark er temmelig ens – og desværre også ofte lidt kedeligt. Jeg tror egentlig ikke, det er fair at bebrejde leverandørerne af catering alene, for ofte tror jeg, at det skal være billigt – billigt – billigt. Og det ER altså ikke muligt både at skabe madkunst og spare overalt, hvor det er muligt.

Det var med disse tanker i baghovedet jeg i august blev indsat som ansvarlig for en større sammenkomst i den virksomhed, hvor jeg arbejder – og dermed også ansvarlig for at sørge for maden. I min kvide over den evindelige omgang snask mad, tog jeg fat i en af mine gamle studiekammerater – Mikkel Mørch fra Sønderjylland – som jeg kender som en overmåde kvalitetsbevidst herre. Jeg tænkte: Hvorfor ikke spørge ham, om han kender til noget sted, hvor der virkelig kommer kvalitet?

Og det gjorde han – selvfølgelig. Han henviste mig til Skov & Stubbs Catering / Gastronomi, som jeg læste lidt om på nettet, før jeg kontaktede dem. Og det var – for nu at gøre en lang historie kort – en rigtig god henvisning. Jeg tror ikke, jeg nogensinde har smagt så god mad “ud af huset”, som det, Skov og Stubbs serverede til den aktionærsammenkomst, jeg stod i spidsen for.

Hvis jeg skal dryppe lidt malurt i bægeret her bagefter, må det være, at jeg nu hænger på at arrangere den næste sammenkomst, fro det blev så kæmpe en succes grundet maden. Og ja – jeg vælger altså Skov & Stubbs igen, for selvom det kan betyde, at eg bliver permanent arrangør af møderne, er det ulejligheden værd.

Nogle gange må man tage et ansvar på sig – og en af fordelene ved at være arrangør er, at jeg får lejlighed til at prøvesmage det hele og selv sammensætte menuen. Og det er altså værd at tage med med den slags mad!