SEO workshop

Søgemaskineoptimering er ingen nem kunst. Men der er visse faste principper, der Google-opdateringer til trods bliver ved med at gælde. Det handler blot om at finde frem til disse. Men denne rejse kan spares ved hjælp af en SEO workshop, og her kommer virksomheden SEO-light fra Silkeborg ind i billedet.

SEO-light er en virksomhed med speciale i søgemaskineoptimering, hvilket er kunsten at få et website til at rangere højere i de organiske (ikke-betalte) resultater i søgemaskiner som Google og Bing. Søgemaskineoptimering sker ved hjælp af såvel tekniske tricks som ved kreationen af godt indhold og ved relation til andre websites links).

 

Søgemaskineoptimering er lidt af en kunstart at udføre – især, når der skal langtidsholdbare resultater på bordet. Og derfor kan en SEO workshop fra SEO-light med snart 15 års erfaring som selvstændig indenfor IT-branchen være en særdeles fornuftig investering.

Mange års erfaring med søgemaskineoptimering

Bag SEO-light står IT-eksperten Brian Reinhold. Med årtiers erfaring indenfor projektledelse og IT har Brian oplevet de fleste problemer og spørgsmål en gang eller to, og dette gør ham i stand til at se problemer i en større kontekst end blot lige her og nu. Netop det er vitalt for at skabe langtidsholdbare resultater med søgemaskineoptimering.

En SEO workshop, hvor SEO står for Search Engine Optimization, fra SEO-Light er garant for både praktiske og meget konkrete tips til forbedrede rankings for et website og en bagvedliggende forståelse for, hvordan søgemaskinerne virker. Det er en ting at lave en punktliste over de ting, et website skal gøre for at overholde gængse SEO-standarder. Men ved at sætte virksomheden bag websitet ind i søgemaskineoptimeringens grundregler, har virksomheden mulighed for selv at føre resultatet langt videre. SEO workshoppen handler med andre ord om at lære en mand at fiske i stedet for blot at give ham en enkelt fisk!

SEO workshop overalt

En SEO workshop er kendetegnet ved, at Brian fra SEO-light kommer ud til en virksomhed og underviser medarbejderne i søgemaskineoptimering – samtidigt med, at websitet forbedres. På selve dagen arbejder Brian med websitet og herefter har medarbejderne redskaberne og den nødvendige viden til at fortsætte arbejdet.

En SEO workshop fra SEO-light kræver ikke mere end en bærbar computer og Brians tilstedeværelse. Derfor har I mulighed for at få holdt en SEO workshop overalt i landet, så længe I stiller lokaler til rådighed.

Vi har mulighed for sammen at lave både en begyndervenlig SEO workshop, hvor I får en introduktion til det at lave websites både for søgemaskinerne og brugerne, men har I allerede styr på det grundlæggende, kan vi tage det hårde skyts ud og virkeligt rykke langt med websitet. Linkbuilding, tekstoptimering, strategi for de sociale medier og den korrekte, tekniske opbygning af et website er alle emner, der er reserveret for dem, der allerede har styr på det allermest grundlæggende – men til gengæld er det også disse emner, der hjælper en med at tage førstepladsen i stedet for tredjepladsen på de vigtigste søgeord.

En SEO workshop er den nemmeste måde at lære en masse medarbejdere om søgemaskineoptimering samtidigt. Og når det hele kommer fra SEO-light med mange års erfaring indenfor optimering af egne og klienters websites, kan I være sikre på høj kvalitet og adgang til hele værktøjskassen!