Rejse sammen hvorhen?

Du og din kæreste vil gerne på ferie sammen. I er bare uenige om, hvordan I skal rejse – og hvornår. Du vil gerne ned til sol og strand – og du kan godt lide varmen. Din kæreste vil også gerne sydpå. Men det her med ekstrem varme, sol og strand – det er ikke lige ham. Han vil gerne opleve noget. Her kan der opstå et lille problem imellem jer. Og når I skal rejse sammen, så er det bedst, hvis I er enige om hvordan og hvorhen. Især, hvis det er første gang, I rejser sammen.

Inden I bestiller

Der er nogle ting, som I skal gøre jer klart, inden I tager af sted: Skal I rejse rundt i landet, I besøger? Måske fra ø til ø i det græske øhav? Eller skal I bare blive ét sted og så tage ture ud i landet derfra? Skal I vælge en af de mange charterrejser, der findes, hvor I har sikkerhed for, at der er et sted at sove om natten, og morgenmad på hotellet? Eller skal I ud på eventyr og selv opsøge logi og forplejning? Der er mange valg at tage!

Pakkerejser eller bare flybilletter

Skal I nøjes med at bestille billige flybilletter til Barcelona hos rejsepriser.dk, og så udforske Spanien derfra? Skal det være en kombination? Måske. Det skal I finde ud af. Naturligvis afhænger jeres valg også af hvor længe I skal afsted. En uge eller to? Eller længere? Der er nemlig mange former for rejser – se her. I kan komme afsted med skib, fly, tog eller bus. Det kommer lidt an på, hvor I vil hen.

Knap på tid

Hvis tiden er knap – og I kun skal afsted i en uges tid, så tror jeg, at jeg ville kigge på rejser til Grækenland, fordi I kan finde billige charterrejser til græske øer, som også giver jer muligheden for at besøge en anden ø. I får dermed både sikkerheden og muligheden for at se og opleve mere. Og det er jo altid rart med lidt ekstra, ikke?