Den gode side om sundhed

Mange søger efter hjemmesider, der leverer reel og gennemprøvet viden om sundhed, om at slanke sig og om at leve et mere helbredsmæssigt godt liv. Og der ER også mange at vælge mellem derude på det store internet. De fleste er af meget lav kvalitet, men der er hjemmesider, der skiller sig ud fra mængden, og der er især én, der efterlader et særligt godt indtryk: Alun Biggarts www.alun.dk

Hvad er det, der gør alun.dk speciel?

Der er flere elementer, der gør alun.dk til noget ganske særligt:

  • Bredden og dybden i de artikler, der på yderst pædagogisk vis lærer dig om ernæring
  • Tilgangen til den nyeste viden på feltet, der jo i høj grad handler om, at fedt slet ikke er skidt for dig
  • Masser af gode produkter i genren til yderst fornuftige priser

Et godt eksempel på den 360 graders tilgang, som Alun Biggart har til sundhed: http://www.alun.dk/soevn-afslapning/ – en række fremragende artikler om vigtigheden af søvn, afslapning og regenerering af kroppens ressourcer. Det er den slags kvalitetsindhold, der gør en stor forskel!

Hvad med produkterne på alun.dk?

Der er en hel webshop forbundet med hjemmesiden, hvor der sælges et bredt og godt udvalg af både madvarer og andre ting, der harmonerer med en sund og balanceret livsstil.

Det er faktisk alt fra økologiske kosttilskud til sundt fodtøj. Så er der – ikke at forglemme – de særdeles populære kurser, som Alun Biggart afholder. De er stærkt anbefalelsesværdige!

Generelt er der blot at sige: Tag et kig på alun.dk – men sørg for, at du har tid, for du vil blive fordybet i de mange og velskrevne artikler, der giver dig et HELT andet syn på ernæring, kost, fedt og kulhydrater!