Dating i Danmark er populært som aldrig før

Skal man date i dag, så er det især online, det sker. Faktisk har der aldrig før i historien været så mange mennesker, som møder hinanden på de sociale medier og online. Det har eskaleret det sidste årti og i dag er det helt legitimt at præsentere sin partner og sige, at man har fundet hinanden på et online medie.

På caféen foregår dating i Danmark

Der er især ét sted, hvor man kan se, at danskerne kan lide at tage på date. Det er på caféen og her er det ofte en kaffe eller en te, der bliver nydt. Faktisk er det så udbredt, at næsten alle de første dates, der planlægges her i landet de foregår på en café. Det gør, at caféerne er blomstret op som aldrig før og det er godt for omsætningen mange af disse steder.

Skal man så på næste date er det ikke sikkert, at det kommer til at være på en café, det foregår. Derimod er det meget populært at fortsætte med en øl eller en anden form for alkoholdrik. For når det kommer til dating i Danmark så er det godt, at der kommer noget indenbords. Generelt er vi danskere forholdsvis generte og det kan man se på måden, hvorpå vi dater. Vi gør nemlig hvad vi kan for at drikke os mod til at være os selv. Det vil sige, at når det kommer til dating i Danmark, så er der flere der ender med at have heldet med sig efter en øl end cafeen. For efter en tur, hvor man har nydt en kop kaffe er det sjældent, at man ender med at nyde en øl på en bar. Det er som om, at dating i Danmark sker i etaper og er man ny på datingmarkedet handler det om at få godt styr på disse etaper.