Danske øjenlæger

At operere i øjnene er altså ikke for sjov! Bevares – det er der ingen operationer, der er, men hvis noget går galt med øjnene, er det det: Du har mistet hele eller dele af dit syn. Og det er ikke sådan lige at rette op på igen! Derfor har det stor betydning, at der vælges rigtigt, når synet skal undersøges, en diagnose stilles og – ikke mindst – en evt. behandling skal udføres.

Internettet er – som altid – et godt sted at researche på gode øjenlæger, øjenhospitaler og klinikker i det hele taget. Og vi kan her på redaktionen kun anbefale en sådan research. Som nævnt i indledningen, er det jo ikke noget tilfældigt, det handler om – men dit helbred og dit syn.

Der er uden tvivl mange gode øjenlæger og hospitaler på nettet, der er fuldt kapable til at udføre selv de mere komplicerede operationer, undersøgelser og forebyggende behandling af øjne. Her har vi valgt at gøre opmærksom på to af dem.

Øjenlæge Peter Brincker – Charlottenlund

En af de første i Danmark til at udføre laseroperationer og stadig en af de mest anerkendte. Klinikken er udrustet med udstyr, der ikke findes magen til i Danmark. Her er en god beretning om en øjenoperation udført af Peter Brincker.

[box type=”info”] Mere information om Peter Brincker – øjenkirurg:

http://www.linkfeed.dk/peter-brincker-ojenlaege.htm

[/box]

Øjenhospitalet Danmark – København / Charlottenlund

Et af de førende – hvis ikke DET førende øjenhospital i Danmark. Her er adskillige øjenlæger og andre specialister, der varetager stort set enhver tænkelig behandling og operation af øjne. Se mere på Øjenhospitalets hjemmeside.

En af de mere interessante behandlinger på hospitalet er de såkaldte RLE – synskorrigerende linse operationer, der reelt erstatter ødelagte linser med nye, hvilket giver nyt syn til mange mennesker hver eneste uge.

Har du selv erfaringer med øjenlæger og øjenhospitaler i Danmark, hører vi meget gerne fra dig i kommentarfeltet herunder artiklen.