Hvilken clearomizer er bedst

Hvad er en clearomizer og hvilken er en god clearomizer? For dem der lige er begyndt og dampe på e cigaretter, er det ikke givet, at de kender fagudtrykket clearomizer. De kender måske ordene “rør til e cigaret”, “væskebeholder til e cigaret” osv.

En clearomizer er en væskebeholder, hvor man hælder sin e-juice i til sin e cigaret. I beholderen sidder der en brænder, der omdanner e-juicen til damp, som man inhalerer.

En clearomizer findes i forskellige størrelser, udforminger, typer m.m.

Der er rigtig mange typer clearomizere på markedet og nogle af dem har jeg listet herunder. Jeg har valgt ikke og skrive, hvilke producenter der har lavet dem, da jeg tit har haft rigtig god erfaring med aftermarket clearomizere.

  • Der findes den gamle model ce4 med brænder i toppen og plads til 2 ml.
  • Der findes den samme model som ce4, men med udskiftelige væger.
  • Der findes en clearomizer med indvendige væger.
  • Der findes clearomizeren med brænder i bunden.
  • Der findes clearomizeren med dobbelt brænder.

Der findes clearomizere der kan indeholde helt op til 5 ml.

Alle sammen har fordele og ulemper. Jeg har skrevet lidt til hver herunder.

Fordele og ulemper ved de forskellige modeller

Ce4 clearomizeren, som nok er den mest kendte clearomizer, er en stabil og god clearomizer. Den leverer den damp og smag den skal, men den er ikke uovertruffen god. Du kan se den på billedet herunder.

ce4v2 clearomizer med væger

Ce4 med udskiftelig væge er en clearomizer, der giver den samme mængde damp og smag, som ce4. Da man kan udskifte brænderen, kan der være en del penge og spare ved og vælge denne løsning.

Clearomizeren med indvendige væger, som tit har modelnavnet ce5 clearomizer, giver en rigtig god damp og smag. Den er en smule bedre end ce4, men den har også sine fejl. Bruger man et batteri med variabel volt, brænder man den hurtigt af. Derved vil den hurtigt få en brændt smag.

Bruger man et batteri uden variabel volt, kan jeg sagtens anbefale denne type. Se eventuel billede af den herunder.

billede af en ce5 clearomizer fra http://Smartsmoke.dk

En clearomizer med brænder i bunden er noget nyt fra ultimo 2013. Den giver en god damp og har ikke så let ved og få den brændte smag. Derfor kan den også bruges på et batteri med variabel volt. Du skal dog passe på ikke og skrue for meget op for volten på batteriet, da den godt kan komme til og smage brændt. Et lille råd til denne type clearomizer er, lad være med og dampe den helt tør.

Skærmbillede 2014-05-06 kl. 16.59.55

Clearomizeren med dobbelt brænder er min favorit. Den giver en fantastisk damp og smag, men den har også sine ulemper. Den bliver hurtigt meget varm og nogle af modellerne har en tildens til og lække en lille smule. Det er dog fuldstændig lige meget, da den damp den laver, er helt fantastisk. Jeg vil dog anbefale som minimum og bruge et variabelt e-cigaret batteri, for ellers kommer dens damp egenskaber ikke til fulde.

væskebeholder med dobbelt brænder

Til sidst er der clearomizerne, der kan indeholde f.eks 5 ml med dobbelt brænder og variabel airflow osv. De er i en liga for sig. Dette skyldes, at de er rigtig store og kan kun bruges på MOD’s, lavatubes og store batterier med variabel volt. Når det så er sagt, så giver de også masser af damp, som du kan se på billedet her.

anmeldelse af R2-D2 clearomizer med 5 ml

Personligt bruger jeg kun denne slags clearomizer hjemme, da hele e cigaretten inklusiv clearomizer bliver alt for stor og slæbe rundt.

R2-D2 e cigaret med R2-D2 clearomizer med 5 ml

Hvilken vil jeg så anbefale?

Jeg vil ikke kun anbefale 1, men 2 clearomizere. Er du personen der elsker damp, skal du helt sikkert vælge en clearomizer med dobbelt brænder, der kan fungere på et batteri med variabel volt. Batteriet skal ikke være en af de helt store, ellers bliver e cigaretten træls og fragte rundt.

Nummer 2 er til den person, der godt kan lide og sidde hjemme og nyde den vilde damp. Der vil jeg helt klart anbefale clearomizeren med 5 ml på et MOD.

Alle clearomizerne, som jeg har gennemgået, kan købes på smartsmoke.dk via dette link http://smartsmoke.dk/clearomizer