Lagerrum

Lej et billigt lagerrum i nærheden af din bopæl. Det er den hurtige vej til flere eksterne kvadratmeter uden for dit hjem, som giver dig plads i dit hjem til de ting du ønsker at anvende og mulighed for lagerplads til dem du ikke anvender. Bor du i Nordjylland, kan du f.eks. finde et lagerrum lige nord for Aalborg. Dette giver plads til den indretning du ønsker dig i dit hjem uden du skal gå på kompromis med det æstetiske udtryk grundet rod og overskydende møbler. Står du og skal flytte og mangler et lagerrum til opbevaring af dine personlige ejendele eller flyttekasser så lej et lagerrum hos os. Vi udlejer lagerrum i flere størrelser der kan dække netop dit behov. Du kan trygt deponere dine sager og flyttekasser hos os, da der er både varme i rummene og tyverisikring i hele bygningen. Dine møbler og andre ejendele er sikret optimale forhold i en opvarmet bygning i dit helt eget lagerrum.

Sommetider ser man også på sine ejendele med helt nye øjne når der skal laves om på indretningen. Med tingene placeret i et lagerrum i et stykke tid får man måske lyst til at sætte dem i hjemmet igen efterfølgende.

Med din egen nøgle kan du komme og gå som du vil inden for lagerets åbningstid. Vi har en bred åbningstid, som gør det muligt at færdes i lagerpladsområdet en stor del af døgnet. Sikkerheden er i top hos os, med en god tyverisikring og der gives kun adgang til folk med et faktisk ærinde til deres depotrum.

Inden du lejer et lagerrum, skal du huske at tjekke op på dine forsikringer. Hvis du ønsker, at dine sager skal være forsikrede under opbevaringsperioden, skal du sørge for at have din indboforsikring i orden, da det er den der dækker ved eventuelt indbrud eller skade på dine opmagasinerede sager.