Skal vi klæde os ud?

Alle mennesker kan lide at lave sjov og spas engang imellem. Det kunne være i form at man tager kostumer på og laver rollespil ude i en skov. Rollespil er nemlig utrolig populært i Danmark og rigtig mange bruger mange weekender om året på at lege det ude i forskellige skove i Danmark. Her er både mænd og kvinder med og de fleste er hjemmelavet, selv de kostumer til mænd. Det eriIkke ret tit man ser at mænd har hjemmelavet tøj på, men i denne sammenhæng er det normalt.

Tager man nogle af de kommunale SFO´er, der er over hele Danmark, bruger nogle af dem også deres tid på de der rollespil og sår alt fra kostumer at have på, til at lave sværd og buer de kan tage med. Langt de fleste børn er vilde med det og selv de voksne kan se det sjove med det og de kan få mange timer til at gå med den hobby. Dyrker man rollespil, skal man være opmærksom på det kan koste en del penge, for der skal syes tøj og laves våben og alle de ting og det hele løber op. Det er derfor en god idé at holde øje med priserne. Der findes mange hobbybutikker, der sælger tingene til rollespil m.v., men de er ofte meget dyre, end hvad man kan se på nettet. Hvis det er fordi du ønsker at prøve tingene af inden, så kan du evt. gå ind i butikken og prøve kostumer for derefter at købe på nettet.

For at lave kostumer til mænd, kan man nemt bruge flere hundrede kr. i at købe stof og sytråd, som der efter skal syes sammen til noget der ligner tøj. Heldigvis skal man ikke have nyt tøj på hver gang og man kan sagtens genbruge det flere gange, ind til man har lyst til at prøve noget helt nyt. Som tiderne er i dag, finder man sjælendt en mand der kan lave kostumer eller bare sy noget af det sammen. Heller ikke ret mange piger kan det i dag, hvilket de fleste kunne for bare 30 år siden, så rigtig meget har ændret sig.