Butiksfællesskabet Kunsthåndværket

Butiksfællesskabet Kunsthåndværket er mere end en butik og webshop. Den er et fællesskab og bestyres af en gruppe kunsthåndværkere, der har fundet hinanden gennem deres passion for kreativitet. Her fødes drømme – og ikke mindst føres de ud i livet. Fællesskab gør stærk, giver inspiration og mod til at gøre drømmen om en kreativ levevej til virkelighed.

Mærk atmosfæren når du træder ind i de hyggelige kælderlokaler, som med sine hvide rustikke mure og det rå flisegulv er som skabt til at huse kunsthåndværk og brugskunst. Her finder du over 30 forskellige kunsthåndværkere, som har hele 160 kvadratmeter til rådighed for deres varer og design.

I butikken finder du alt: bolsjer, sæber, cremer, shampoo, kopper, underkopper, tallerkener, smykker, tandbørstevaser, pilekurve, tøj, børster fra Blindes Arbejde, vaser, glas, dolke, knive, dejfade, saltkar, bordskånere, puder, skåle i træ, knager, sushisæt, vaser af glas i mange farver, majskugleholdere, tasker, fugle i glas, pinde til orkideer, strutskørter, børnetøj, pædagogisk trælegetøj, puslespil, dyner, amme puder, måtter, tæpper, børnestrik, vaser af gummi, julepynt, bælter, punge, billeder, stole, hængevaser, kaffe varmere, the varmere, the kander, kander, flødekander, sukker skåle, fødselsdags ranker, fødselsdags flag, tørklæder, huer, vanter, voksenstrik, øreringe, brocher, fingerringe, skeskåle, opvaskevaser, bestikvaser, el-tandbørstevaser, uroer, taske til ipads og pc’er, etc.

Butiksfællesskabets aktive medlemmer skiftes til at være i butikken og kender hinandens baggrund og ideer. Du møder derfor altid en kunsthåndværker eller designer, der kan fortælle om både sine egne og andres tanker bag deres design.

Desuden har Butiksfællesskabet fået skrevet historien bag en række kunsthåndværkere og deres design. Den kan du læse i butikken, og hvis du har lyst kan du få en længere version med i købet, så du kan læse mere hjemme!

Butiksfællesskabet Kunsthåndværket er i konstant bevægelse. Der kommer hele tiden nyt kunsthåndværk og design til fra hele Danmark.

Så kig ind, slap af, bliv inspireret og få historierne bag de kreative drømmere, der gjorde deres visioner til virkelighed!

Eller køb deres spændende design og kunsthåndværk på i webshoppen www.kunsthaandvaerket.dk. Her kan du også få flot pakket ind og tilmed skrive et kort med en personlig hilsen og få gaven sendt direkte til modtageren. Nemmere kan det ikke blive.

 

Husk også at værtinde ikke altid behøver at være en blomst eller en flaske rødvin. Prøv at komme med et noget godt design eller kunsthåndværk, og se værtindens glæder over at modtage en personlig gave.