I weekenden

Kan man låne penge weekenden? Ja, nu kan man låne penge i weekenden og få udbetaling af lån weekenden ovenikøbet. Lån udbetaling weekend har været muligt i et lille års tid, og rigtig mange danskere har allerede forelsket sig i weekend-lånene.

Det faktum, at man nu kan låne penge i weekenden, gør, at det er slut med kedelige weekender. Det værste, man kan blive udsat for, er vel at stå en lørdag eller en søndag uden en krone på lommen, ikke sandt?

Mens alle ens kammerater skal til koncert eller i byen, må du takke nej grundet pengemangel. Det er helt slut, nu hvor du kan låne penge og få udbetaling af lån i weekenden. Og du kan i øvrigt takke det kære NemID for, at det er muligt.

NemID’et sørger nemlig for at kreditvurdere dig og hurtig udbetaling på minutter. Efter du har godkendt låneaftalen ved at underskrive den med dit NemID, går der 30 sekunder. Når de 30 sekunder er gået, ved du, om du er blevet godkendt til lånet eller. Er du godkendt, skal du blot vente fra 1-20 minutter yderligere, før pengene står på kontoen.

Kviklån lørdag og søndag

Nu skal du altså ikke længere frygt at gå weekenden i møde uden penge. Det er som let som ingenting at optage kviklån på en lørdag eller en søndag. Lån penge om lørdagen er en rigtig god ting, da det vel er den mest spændende dag på ugen.

Kviklån på en søndag er bestemt også en rar ting, da søndagen kan være lidt hård at komme igennem. Udbetaling af lån lørdag eller søndag kan altså gøre begge dage i weekenden meget sjovere.

Udbydere af lån udbetaling weekend

Der findes flere udbydere af lån udbetaling weekend, som alle gør det rigtig godt. De mest populære lånefirmaer, når det gælder weekend lån, er følgende:

VIVUS.dk

Lendon.dk

Simbo.dk

Ferratum.dk

Alle fem udbydere er fantastisk professionelle, og de tilbyder hurtig udbetaling af lån med det samme. Hvilket vil sige fra 1 minut og op til cirka 45 minutter hele døgnet rundt og altså også lån om natten.

Udover hurtig udbetaling så er første lån endda også gratis og renter. Du kan altså låne penge uden renter og gebyr i 30 – 60 dage. Lån rentefrit hvis du er ny kunde og få 60 dage afdragsfrihed ovenikøbet.

På nedenstående låneportaler med weekend lån finder du alle de gode udbydere. Vil du have lån udbetaling weekend, kan vi anbefale en af følgende låneplatforme:

www.weekend-lån.dk – klik for mere info

www.smart-lån.dk – klik for mere info

www.låne-penge.nu – klik for mere info

www.billige-kviklån.dk – klik for mere info

Ovenstående låneplatforme har overskuelige oversigter over alle lån med udbetaling i weekenden. Det vil spare dig for rigtig megen tid, da en liste med samtlige lån er væsentlig nemmere at overskue.

Lån uden sikkerhed

Den sidste væsentlige fordel ved disse online er også, at du kan låne uden at stille sikkerhed. Sikkerhed ville normalt være i form af garanti eller pant i fast ejendom eller i værdipapirer. Det skal du ikke tænke på… Du låner ligeledes uden dokumentation i form af lønseddel, budget og årsopgørelse.

Lån uden kreditvurdering har vi allerede været inde på, og det behøver du heller ikke at tænke på. Så alt i alt er der super mange fordele ved at låne penge uden om banken.