Pakkekalender eller chokoladejulekalender?

Børn elsker jul. Det betyder blandt andet, at de hver morgen kan få et stykke chokolade fra deres chokoladejulekalender – i hvert fald i de familier, hvor man bruger en slags.

I de sidste mange år er pakkekalenderne også gået hen og blevet populære.

Men hvad gør man, når december nærmer sig? Skal man give sit barn en chokoladejulekalender, eller skal barnet have en pakkekalender i stedet for?

Eller skal barnet måske ligefrem have begge dele?

Det er spørgsmål, der hvert år omkring juletid melder sig hos mange forældre.

Et stort udvalg af chokoladejulekalendere

En chokoladejulekalender kan gøre de fleste børn glade.

For mange år siden var der kun de ”billige” og traditionelle chokoladejulekalendere, men i dag findes der et hav af chokoladejulekalendere. Lige fra de ganske billige til nogle, som koster flere hundrede kroner.

De chokoladejulekalendere, der er fra kendte mærker, de er langt fra billige. Men der er der så fx Kinder chokolade i eller Toms Skildpadder eller lignende kendte produkter i.

Sjove gaver til en pakkekalender

Med en pakkekalender kan man give en lille gave hver dag.

Der findes et hav af sjovt legetøj til billige penge, som kan bruges i en pakkekalender. Det kan fx være nogle farveblyanter, en malebog, en legetøjsbil eller et spil.

Hvis man har et lidt ældre barn, så kan man give en 10’er den ene dag, nogle hyggesokker eller en neglelak, hvis det er en pige, som man har. Det kan også være ting til håret, hvis det er en pige, at man har.

Hvad skal man vælge?

Men så til det store spørgsmål:

Skal man give sit barn både en chokoladejulekalender og en pakkekalender?

Mange forældre vælger både at give en julekalender og enten pakkekalendergaver eller adventsgaver til sit barn. Hvis man gerne vil give sit barn begge dele, så kan man vælge en af de billige chokoladejulekalendere fra dagligvarebutikkerne.

De helt små børn kender ikke til de forskellige chokolademærker, så de er vældig tilfredse med en billig chokoladejulekalender. Mange vælger også kun at give en af de lidt ”dyrere” julekalendere. Man skal gøre det, som man har det bedst med og økonomi til.