Elektrisk tandtråd?

I går havde min gode veninde, Karen, og jeg aftalt, at vi skulle tage lidt på shopping for at få købt nogle julegaver, og jeg skulle komme over til hende, så vi kunne køre sammen ind til byen. Vi kommer så tit hos hinanden, at vi altid bare går lige ind, hvis døren ellers ikke er låst.

Det gjorde jeg også i går, og Karen råbte uden fra badeværelset, at jeg bare skulle sætte mig – hun ville være klar i løbet af få minutter.

Ude fra badeværelset lød der en sagte summen, der mindede mig om min mands barbermaskine, så da Karen kom ud fra badeværelset, spurgte jeg lidt drillende, om hun var begyndt at barbere sig.

Hun forklarede, at det var deres Philips AirFloss, der lød lidt i retning af en barbermaskine. Jeg anede ikke, hvad sådan en var, så hun fortalte, at det var et apparat, der erstatter brugen af tandtråd. Den er fremragende til at rense godt og grundigt mellem tænderne, forklarede hun.

Min mand og jeg bruger elektrisk tandbørste, en Braun TriZone, og jeg har altid haft den opfattelse, at den gør tilpas grundigt rent i tandsættet, og jeg har i hvert fald aldrig fået bemærkninger fra min tandlæge om, at der ikke er ordentligt rent mellem mine tænder.

Karen fortalte mig, at de havde købt den elektroniske tandtråd, fordi hendes mand tænder sidder usædvanligt tæt, så det er svært for ham at få gjort ordentligt rent mellem dem. Men jeg nyder nu også den rene fornemmelse, sagde Karen. Og så fortsatte hun ellers med at fortælle og hygge resten af dagen, som kun Karen kan gøre det 🙂