Gaveideer til guldbryllup

Mine forældre har guldbryllup i næste uge, men de har valgt ikke at fejre det, fordi min mor har haft en længere sygdomsperiode og ikke er helt restitueret endnu. Heldigvis er hun nu erklæret helt rask efter en stribe strålebehandlinger mod den brystkræft, hun fik konstateret.

Men vi tre søskende besluttede for længe siden, at vores far og mor bestemt skulle have en gave i anledning af guldbrylluppet, selv om de ikke havde overskud til at fejre det med en ordentlig fest. Vi mødtes en aften for tre uger siden for at finde ud af, hvad vi skulle give dem, og det var faktisk lidt svært at finde nogle ordentlige og gode gaveideer til guldbrudeparret.

Vi var omkring mange ting, men vores forældre er så velforsynede med stort set alt, at det var svært at finde på noget, de kan have glæde af. Men så kom min lillebror med et forløsende ord, da han lidt forsigtigt sagde, at det jo er blevet så moderne at give oplevelsesgaver.

Vi kiggede lidt på hinanden og blev meget hurtigt enige om, at det bestemt var den helt rigtige ide, min lillebror der havde luftet. Og så skulle vi bare finde ud af, hvad det skulle være for en slags oplevelser, vi skulle satse på.

Og den del af det var meget nemmere, for både mor og far er helt tossede med at gå i teatret, så vi besluttede at købe et gavekort med billetter til tre forskellige forestillinger på teatret her i byen i den kommende sæson.