En helt almindelig dag

Du skal man jo passe på hvad man sådan definere som almindelig, specielt hjemme hos os. Vi har 2 børn og der er altid fuldfart over feltet, og der er ikke 2 dage der er ens. Udover det så har jeg et arbejde hvor jeg kommer godt omkring i danmark, og derfor aldrig er det samme sted 2 dage i træk, så helt almindelig er mine dage faktisk ikke, men så tæt på som vi kan komme på en helt almindelig dag.

Klokken er 6:00 og vækkeuret ringer, det er sådan et smart ur med en propel der flyver af vægge uret og en tur rundt i lokale. Det tvinger mig op og stå, og det er desværre nød til at være sådan, eller er jeg typen der dasker til uret og sover videre, og det går slet ikke. Nå ungerne er vækket, og det sker ret hurtigt hvis jeg ikke lige er hurtig med propellen, så sætter jeg mig ved computer og besøger DSB’s elskede rejseplan for at finde ud af hvordan jeg kommer frem til dagens opgave – egentlig så har jeg firmabil, og kunne godt kører i den, men jeg kan bedre lide at kører med toget, for så kan jeg nemlig arbejde i mens, og så spare jeg alligevel en del timer på den måde. Eller jeg udnytter i hvert fald tiden optimalt, og hotspot i toget gør det helt optimalt.

Hjemme hos os er det vigtig med faste rutiner, derfor er det altid min kone der kører ungerne i børnehave og mig der smør madpakkerne, og det er også sådan det hænger sammen i dag. 1 med leverpostej, 1 med rullepølse og 2. med spegepølse. Nej selvfølgelig er vi ikke så håbløst bagefter, jeg bagte selvfølgelig pølsehorn til unger i går, som de kunne få med på madpakken i dag. Derudover så pakker jeg altid noget lækkert frugt i madkassen.

Jeg ved ikke om vi er en moderne familie, for det svært at vide hvordan andre klarer hverdagen. Det jeg i hvert fald kan sige med sikkerhed er at vores hverdag er stærk hjulpet af elektronikken, vi har begge to iphones og har smidt vores kalender ind i icloud systemet, så vi begge to hele tiden kan se hvordan der er plads i den. Det gør det hele lidt nemmere end hvis man skal ligge og ringe til hinanden for at finde ud af hvor man vi kan besøge tante Helga, eller moster Karen.

Men det er ikke kun kalenderen der er elektronisk hos os, vi bestille stort set alting på nettet i dag, inklusiv dagligvarer. Der er ikke noget være end en stresset hverdag hvor man skal i netto og handle ind til aftensmaden.. Og så når klokken at bliver 18 inden man kommer i gang med at lave den. Så er det meget lettere at få bragt det hele ud lige til døren.

Nu handle jeg ikke så meget tøj, men min kone gør det en del, og faktisk imens jeg har siddet og skrevet denne her artikel så har hun lige købt noget nyt tøj. Hun har lige sendt mig det her link til butikken faktisk: http://www.dressme.dk . Igen så spare vi os selv for en masse indkøbs stress.’

Når aftensmaden er spist er det helligt land at checke arbejdsmails osv, så det bruger vi tiden sammen ved fjernsynet, eller med et brætspil. Det er faktisk noget vi er ret tosset med hjemme hos os, og ikke for at prale, men jeg er matador kongen, i hvert fald så længe det er mig der fortæller historien.

Når den helt almindelige dag er slut, så starter det hele forfra dagen efter.