Gode kostvaner starter tidligt

Den vestlige verden er ramt af fedme! Og det er ikke bare den rå fedme, jeg tale rom. Det er den “diskrete fedme”, hvor det efterhånden bliver standarden, at folk vejer 10+ kilo mere, end de burde ud fra et sundhedsmæssigt standpunkt. Det er farligt for folkesundheden, og det starter allerede i barndommen – antallet af fede børn eksploderer, og det er 100% forældrenes skyld.

Har du et overvægtigt eller direkte fedt barn, er det din skyld – ene og alene. Så kort kan det siges. Og er skaden sket: Bliv medlem af Slankeskolen og opnå et sundt vægttab med en god slankekur!

Livsstil indlæres i barndommen

Hvis din livsstil er minimal eller ingen motion / fysisk træning og for usund mad, er du med garanti overvægtig. Og ved du hvad? Det bliver dine børn også, for de spejler sig i dig og din måde at gøre tingene på. Så er det OK for dig at drikke Cola med masser af sukker i, spise kager dagligt, købe fastfood og spise for meget, er det også OK for dine børn. Og det betyder, at du via din “opdragelse” af dem sender dem lige lukt ud i overvægt, diabetes og alskens dårligdomme. Kan du være det bekendt?

Få hjælp til vægttab og sund livsstil – NU

De færreste voksne kan klare at omlægge en livsstil, der er indarbejdet gennem år eller endda årtier uden at få hjælp til det. Og der ER hjælp at hente. Ikke fra ugebladenes stupide slankekure – men fra professionelle, der tager dig som individ alvorligt. For eksempel ernærings- og træningseksperten Per Nielsen

Han tilbyder skræddersyede programmer (altså 100% individuelle) til mennesker, der ønsker at tabe sig og bevare en sund vægt og en sund tilgang til motion. Ved at købe et af hans programmer ( se en oversigt over slankeprogrammer her ) kan du ændre det dødvande, du befinder dig i. Og når du gør det, overfører du helt automatisk alt det god eog sunde til dit barn / børn. Det skylder du dem!

Det er ikke sjovt eller anstændigt at have børn, der bliver fede eller skammer sig over, at deres fra eller mor er overvægtig. Og chancen for at du lever længe nok til at opleve dem som hele og voksne mennesker er markant mindre, hvis du spiser forkert, for meget og træner for lidt. Har du tænkt over det?