Hop med på bølgen: Fodboldgolf er kommet til Danmark

Fodboldgolf er kommet til Danmark. Aktiviteten kommer helt oprindeligt fra Sverige af, hvor det altid har været meget populært, og nu er den kommet her til Danmark, hvor den er gået hen og blevet ligeså populær. Spillet er morsomt og underholdende for alle, og du behøver ikke komme med en masse erfaring, alle kan lære det fra bunden af på stedet. Reglerne er næsten ligesom i rigtig golf, bortset fra at kuglen og golfkøllen er blevet erstattet af en fodbold og et godt spark.

Fodboldgolf er det helt nye hit

Der findes mange forskellige fodboldgolfbaner herhjemme, der er ingen af dem der kan sammenlignes, så de er alle et besøg værd. Der findes lige nu ikke noget specifikt regelsæt indenfor aktiviteten, men der findes vejledende regler, så at sige, så folk har lidt at kunne forholde sig til. Det er forskelligt alt efter hvorhenne du vælger at spille på en bane, de vejledende regler er meget overordnede, og så kan man finde dem mere detaljerede der hvor du spiller. Hvis man skal danne sig et overblik over spillet, så handler fodboldgolf om at sparke bolden i hul, men med de færreste forsøg. Men det er ikke bare lige at sparke den i hullet, ind imellem kommer der forhindringer på banen hvor det så gælder om at få bolden igennem den rigtige vej. Til sidst noterer man det antal spark som man har brugt i alt. Det er forbudt at bruge fodboldstøvler eller andet i den stil, da banerne ikke er lige som fodboldbaner, og derfor ikke tåler skader, og der bruges en fodbold i det der hedder størrelse 4 eller 5.

Bliv mere aktiv med fordboldgolf

Der er mange som ikke synes sport er den mest interessante opfindelse, så derfor er fodboldgolf et rigtig godt alternativ. Man får rørt sig imens man har det sjovt. Folk der gerne vil prøve det af, skal ikke bekymre sig om at de kommer til at stå i kø ligesom ved mange andre forlystelser. Fra bane til bane er det sjældent at der er kø. Det skulle da lige være i de mest aktive perioder, hvor det måske kan komme op på en 10 – 15 minutter. Nogle baner tilbyder endda en børnebane, hvor det er nemt at holde øje med de små, og hvor der færre of lettere forhindringer.

Fodboldgolf er en sjov sport for alle

Fodboldgolf er kommet til Danmark, og det er en sjov sportsgren der kan spilles af alle – unge og gamle, store eller små. Du vil opleve noget nyt og ligeså spændende en udfordring ved hver eneste runde du spiller på banen. Det er lige meget om du er et stort konkurrencemenneske der går højt op i at spille, eller om du er helt stille og rolig, og bare har brug for en hyggelig og sjov dag med en sjov aktivitet. Fodboldgolf er også en aktivitet der kan bruges i uendeligt mange sammenhænge. Mange bruger det bare til en hyggelig familiedag eller en aften med vennerne. Men det kan lige så godt bruges som et sjovt omdrejningspunkt til firmafesten, fødselsdagen eller til en polterabend, eller skolefesten.

Et af de sterder, hvor du kan komme til at spille fodboldgolf i Danmark er hos Nymarksminde. Og du kan læse alt om deres fodboldgolf bane på denne side: http://nymarksminde.dk/fodboldgolf.php.