Puslespil – noget for alle aldre

Det med at lægge puslespil er ofte en interesse, som man har taget med sig fra man er helt lille.

Uanset hvilken alder man har, kan man finde det sjovt og udfordrende at lægge puslespil.

Det giver dog også god mening, for det er en aktivitet, som rummer flere elementer. Det er både være sjovt, udfordrende, afslappende og hyggeligt. Så det med at lægge puslespil kan naturligvis være for alle aldre. Og man bestemmer slevfølgelig selv, om man vil starte ud med et af de store spil, eller gå efter et af de mindre, som er lette at overskue. Det skal naturligvis både passe sammen med alder og hvor øvet man er i at lægge puslespil.

Med tiden kan man arbejde sig opad prøve dem med 1000 brikker eller endnu flere, hvis det altså er at man tør at kaste sig ud i det.

Jan Van Haasteren – Store og små puslespil

De fleste kan godt lide at lægge puslespil. Det gælder for alle aldre. Både voksne, unge og børn. For det kan faktisk både være afslappende, men samtidigt med det en sjov lille udfordring.

At samle puslespillet kan dog tage sin tid, og det kommer selvfølgelig alt i alt an på hvor mange brikker man har valgt at købe spillet med.

Her findes der rigtig mange forskellige. Der findes både nogle med 50 brikker og helt op til flere tusinde. Så når man skal vælge hvilket puslespil man skal købe, skal man tænke grundigt over om man vil udfordre sig selv med en af de store, eller måske starte ud med et af de mindre.

Jan Van Haasteren kommer ind i billedet her. Dette mærke laver nemlig puslespil med mange forskellige antal brikker. Her er nogle af dem med mange oppe i flere tusinde brikker, mens de mindste er typisk ligger på omkring 150 brikker.

Billederne på Jan Van Haasteren’s puslespil ligner ikke helt dem, som man typisk ser på andre puslespil. Det gør dem på en gang ekstra spændende med også mere udfordrende, når man skal til at samle dem. Om man er til denne type puslespil er selvfølgelig et spørgsmål om smag og behag. Men en ting er sikkert: Der er noget at vælge i mellem for alle.