Camping Italien eller Frankrig

Om ganske få uger får jeg dosis nr. 2 af vaccinen – og så kan jeg få det der pas som alle taler om i disse dage. Det bliver rart ikke at skulle rende rundt og skulle testes hele tiden. Selvom der vil sikkert være en del situationer, hvor man også skal testes. Min kæreste fik sit pas for nogle uger siden. Han var tidligt ude med at få sine vacciner. Han er glad og har sat sig i hovedet, at vi skal undersøge, om det bliver muligt at rejse på sommerferie til udlandet.

Italien

Han vil utroligt gerne på camping i Italien igen. Vi var afsted for to år siden, og han har talt meget om den tur. Vi havde fundet et rigtigt godt tilbud. Det var sådan et tilbud om at bo 14 dage i et mobilhome i Italien. Det var en skøn ferie. Ja, næsten som at bo i en rigtig ferielejlighed. Vi fløj derned, lejede en bil og boede i mobilhomet i 14 dage. Vi fik set landskabet. Byerne i nærheden og vi lærte også at lave vores egen pasta. Sådan helt fra bunden. Fik mange tips og tricks, som jeg bestemt ikke har glemt. Min kæreste taler meget om, at han gerne vil ned og møde nogle af de mennesker, som vi mødte for 2 år siden igen. De har holdt forbindelsen ved lige via internet. Mails. Skype. Og ja, vi har fået nogle gode venner, som har været igennem en meget hårdere lockdown end dem, vi har prøvet her.

Frankrig på camping

Jeg har da bestemt også lyst til at komme på sommerferie igen til sommer. Hvis det altså bliver muligt. Og jeg vil sådan set heller ikke have noget imod, at det bliver Italien igen. Men jeg kunne da bestemt også godt tænke mig at komme til Frankrig på camping. Frankrig står for mig som et vidunderligt land. Jeg kan huske, at da jeg gik i gymnasiet, var hele klassen på tur nede i Provence i 10 dage. Det var en vidunderlig tur. Vi lærte meget om naturen og kulturen. (En af vores lærere, der var med, var geografilæreren. Den anden lærer var vores fransklærer!) Og ja, vi fik bestemt pudset vores fransk godt af. Jeg har gode minder derfra og vil gerne tilbage til Provence. Og det har jeg fortalt min kæreste. Han er ikke afvisende overfor idéen.

Han er en rigtigvandhund, og han elsker at plaske rundt i timevis, så vi skal nok kigge nærmere på at holde ferie i et badeland af en art.

Ved ikke helt hvor vi står

Men da vi stadig ikke helt ved, hvordan det går med vaccinationerne og Corona-epidemien i de lande, må vi vist vente med at tage en endelig beslutning, indtil vi får flere oplysninger. Og det skal ikke skilles os ad, hvis vi ender med at tage på ferie til Italien i år. Bestemt ikke. Det vil bare være så lækkert at komme på ferie i udlandet igen. Vi har jo, tiden foran os endnu. Og når sommerferien kommer, så finder vi helt sikkert også et godt tilbud. Det vigtige for os er, at vi kan flyve til den nærmeste by og, så leje en bil og bare vide, at telt eller mobilhome står og venter på, at vi kommer og bor i det i 2 eller måske 3 uger.