Den perfekte hjemmesideløsning

”Gør det, du er bedst til, det gør vi”. Sådan lød sloganet for en velkendt dansk bank i en periode i både deres tv-reklamer og plakater. Og bag det simple slogan ligger der en stor sandhed. Hvis man nøjes med at gøre det, man er god til, og lader nogle andre om at løse de opgaver, man ikke selv er ferm til, så vil man først og fremmest spare en masse tid – tid der hurtigt er tjent ind, fordi det giver dig frie hænder til at arbejde med din spidskompetence – men resultatet bliver også langt bedre.

Når du skal have lavet en hjemmeside til dit firma som en del af en større markedsføringskampagne, kan det være fristende at overlade opgaven til det reklamebureau, der alligevel tager sig af den øvrige kampagne. Men det er en fejl. De fleste reklamebureauer er virkelig gode til kampagneudførelser, tekst – for eksempel det gode enkle slogan til banken – og billeder. Men webdesign er ofte en tillægsydelse, som bureauet kun tilbyder for at beholde mest muligt forretning i egen butik så at sige. Brug i stedet et webbureau, og helst et, der har specialiseret sig i kun at lave intelligente webløsninger og ikke har en lang række tillægsprodukter, som de er mere eller mindre dygtige til. Det svarer lidt til at købe en vaskemaskine i en møbelforretning. Den ene model, de har, er måske billig og en ok vaskemaskine, men hvis du går i en hvidevareforretning får du en langt bedre rådgivning og kan derfor vælge præcis den type, der passer til dit hjem, også uden at du behøver gå på kompromis med prisen. Mersalgsprodukter er skabt til at tjene flere penge til producenten, ikke som en service for kunderne, og hjemmesidedesign er ikke nogen undtagelse.

Nordjysk kvalitetsprodukt

Det nordjyske webbureau Tigermedia, der holder til i Aalborg, er et af de firmaer, der har specialiseret sig i webløsninger. De sælger simpelthen kun produkter, som de er i stand til at levere i topklasse.  Af samme grund har de ikke et bredt produktsortiment, men nogle nøje udvalgte løsninger med meget stor alsidighed. Skal du have taget billeder eller trykt brochurer, er det ikke Tigermedia, du skal henvende dig til, men har du derimod brug for en fremtidssikret hjemmeside, eller en webshop som er let at finde rundt på og indbydende at købe fra, så kan Tigermedia hjælpe dig med en løsning, som ser flot avanceret ud, men som er enkel at vedligeholde for dig eller for dine medarbejdere via det gennemtænkte TigerCMS system. Systemet er lavet netop til dig, der gerne selv vil kunne foretage ændringer hen ad vejen både i din butik og på din hjemmeside, efterhånden som trenden forandrer sig, eller du får nye produkter og visioner. Systemet egner sig også særlig godt til virksomheder, der bruger eksterne konsulenter eller løstansatte medarbejdere, da det er enkelt at gå til med det samme uden ekstra oplæring.