Har aldrig suget så meget på min mini e cigaret

I flere år har jeg røget som en skorsten. Det vil sige 40 cigaretter om dagen i flere år. Det stoppede brat, da min datter kom hjem med en gave til mig i form af en e-cigaret fra Smartsmoke.dk. E cigaretten havde hun købt på internettet ved en e cigaret butik kaldet Smartsmoke.dk. Dette navn glemmer man ikke lige, faktisk ret smart fundet på, må man sige.
Siden jeg begyndte at dampe på en e cigaret, har jeg kunne mærke en markant forandring på mit helbred, og det har været i den positive retning. Jeg kan meget mere, end jeg normalt kan i form af, at løbe små ture og gå op af mine trapper til min lejlighed, uden at blive vanvittigt forpustet. Ud over det kan jeg mærke, at jeg er blevet kvikkere på øverste etage. Jeg får i hvert fald lavet meget mere på jobbet end normalt og det er blevet bemærket af de helt rigtige mennesker. Jeg blev nemlig kontaktet af en arbejdskollega der vil gå selvstændig.

Skal, skal ikke?

Han ringede til mig og spurgte, om jeg ikke kunne tænke mig, at gå selvstændig sammen med ham. Det lød mega spændene, men jeg følte ikke jeg kunne gøre det over for den arbejdsplads, jeg havde været på igennem 10 år.
Jeg fandt dog en løsning, så jeg ikke helt brændte min gamle arbejdsplads af. Hvis jeg nu valgte at sige mit job op, tog de 3 ugers karantæne og gik på a-kassen i en måned, så ville det jo ikke virke så Judas agtigt.
Hvordan fandt jeg ud af det med a-kassen?
Efter jeg fik den geniale ide, gik jeg på google for at finde information omkring a-kasser. Det var faktisk ikke så let at finde rundt i, indtil jeg faldt over http://www.a-kasse-1.dk hvor jeg kunne finde en god vejledning til, hvad jeg skulle gøre i forhold til det med min fagforening.

Hvad blev konklusionen?

Konklusionen på det hele blev, at jeg i mandags fra jeg stod op til jeg kom på job, havde suget mig gul og blå i hovedet med min e cigaret. Det skyldtes at jeg havde besluttet mig for, at sige min stilling op.
Det blev gjort med maner og det var faktisk ikke så svært, som jeg havde troet. Det skyldes måske, at jeg har et rigtig godt forhold til min chef. Det gode forhold har vi skabt fordi, vi i mange år har været “rygemakkere”. Jeg introducerede ham for e cigaretten for godt et halvt år siden og han har heller ikke røget siden. Det har han takket mig for mange gange.
Der var i hvert fald ingen sure miner, tværtimod. Han ligefrem lykønskede mig med min svære beslutning og ønskede mig alt held og lykke i fremtiden. Han sluttede af med, at han kom til at savne mig som kollega og håbede på, at vi ville komme til at arbejde sammen igen.
Efter så dejlig en samtale glædet jeg mig bare endnu mere til, at starte på det nye job med masser af entusiasme og arbejdsglæde.
Har du en historie omkring det med at skifte job, så skriv den endeligt i kommentaren.