Mit krøllejern er det bedste til en nytårsaften

Mit navn er Mette, og som så mange andre så skal jeg holde nytårsaften i aften, hvor vi er så heldige at der komme en del gæste og så er det jo vigtigt at se lidt godt ud, og til mit hår der er der slet ingen tvivl om, at mit krøllejern er min bedste ven.

Jeg er 27 år gammel og er single, og lige netop sådan en nytårsaften så kommer man jo til at savne at have en kæreste at springer ind i det nye år sammen med. Hvis jeg skal lave mit et nytårsforsæt så vil det da også være, at inden næste nytårsaften så skal jeg have mig en kæreste. Det er ikke fordi jeg i år har søgt særlig meget efter en kæreste, for jeg har den holdning, at han nok skal komme når man allermindst venter det. Der kommer en del forskellige single fyre i aften, og der er specielt en jeg har kigget lidt efter i en periode og det er Klaus og han kommer også i aften. Jeg tror egentlig at vi vil passe meget godt sammen, for vi har nogenlunde den samme form for humor, hvilket jeg lægger utrolig meget vægt på når jeg skal finde en kæreste. De gange vi har været sammen alene, det kan jeg også mærke at der er en eller anden ting imellem os, men jeg tror vi begge to er lidt nervøse for at gøre noget ved det, for i dag er vi rigtig gode venner, så det kan være lidt farligt at gøre noget ved det.

Jeg har dog besluttet mig for, at i aften skal mit tøj, og mit hår være helt perfekt, og til det skal jeg bruge mit krøllejern, for det giver en rigtig god fylde i håret. Jeg vil gøre mig selv så lækker, at han slet ikke kan lade være med at ligge mærke til mig. En nytårs aften skal jo gerne være en aften hvor man gør ting man ikke helt gør til hverdag, og derfor ville det jo heller ikke gøre noget hvis vi kunne blive lidt glade for hinanden, om ikke andet så ville der jo ikke ske noget ved et lille godt nytår kys, og så må vi jo se hvor det tager os hen bagefter. Det er jo meget normal at man ønsker hinanden et godt nytår, og hvis et lille fortsigt kys skulle være dejligt, så kunne det jo være at jeg kunne lokke ham med udenfor, hvor vi lidt mere privat kunne give hinanden et lille kys mere og så må vi jo se.

Nå nu sidder jeg her og drømmer, og jeg skal jo til at sætte mit hår, men det tager heldigvis ikke så lang tid med mit nye krøllejern, men jeg skal jo også i gang med maden inden mine gæster kommer. Så kan jeg jo bare håbe, at det falder godt ud mellem Klaus og jeg i aften. Jeg håber efter i aften at det er slut med bare at drømme og at vi kan ses lidt mere i det nye år 🙂

Rigtig godt nytår til alle