Acai bær – Er det mon verdens sundeste bær ?

Siden den vestlige Verden fik analyseret dette lille bær, og fandt ud af hvor meget c-vitamin og hvor mange antioxidanter dette lille bær indeholder, så har der ikke været langt imellem artikler med overskriften såsom “Acai er Verdens sundeste bær” – “Acai bær er det nye super frugt” etc. Det er overskrifter som disse, der får mange til at tænke, hvordan man dog har levet uden dette bær før. Mine erfaringer fortælle mig og, at der er noget om snakker, for det har givet mig et helt andet syn på alt der hedder kosttilskud siden jeg har prøvet Acai bær. Jeg har aldrig rigtig troet på alt der hedder kosttilskud, sunde bær og alle de andre ting som den industri har prøvet at bilde os ind. Jeg var derfor som sædvanlig afvisende da min gode kammerat kom og fortalte mig, at han var begyndt at spise Acai bær. Jeg kunne derfor ikke lade være med at drille ham lidt med hans køb. Jeg var jo sikker på, at det ville være penge ud af vinduet, som man altid høre at den slags køb var. Jeg skulle på ferie, og snakkede derfor ikke med ham i 2 uger efter, men da jeg kom hjem fra ferie, da skulle jeg møde ham for at få en kop kaffe. Jeg skal da lige hilse og sige, at der var meget mere energi i ham, end der plejer at være. Jeg spurgte ham derfor, hvordan det kunne være, og det var så der han fortale mig, at siden han var begyndt at spise de Acai bær, så havde han fået meget mere energi. Han kunne derfor nå meget mere, og blev langt mindre stresset. Han sagde også til mig, at det var det bedste han nogensinde havde gjort, og at han skulle have gjort det lang tid før. Jeg kunne godt mærke på mig selv, at jeg blev lidt nysgerrig efter hvad det var for noget, for hvis han kunne få så meget energi, så kunne jeg jo også godt få noget ud af det.

Den gang jeg kom hjem, der begyndte jeg at leder efter information på nettet omkring Acai bær. Jeg kunne finde mange hjemmeside hvor man roset det, men jeg kunne ikke finde så mange videnskabelige undersøger, der kunne bevise det. Jeg tænkte at det ikke var så mærkeligt, for den slags tager jo tid at lave, så man var jo nok i gang, men at der blot var noget ventetid på sådan nogle. Jeg besluttede mig for, at jeg ville prøve at købe nogle Acai bær her, for når de kunne virke så godt på min kammerat, så måtte de også virke på mig.

Det er nu 14 dage siden jeg selv fik mine Acai bær leveret. Jeg har oplevet det på helt samme måde som min kammerat. Jeg har så meget energi, at jeg når meget mere i min hverdag. Jeg kan slet ikke beskrive den følelse jeg har. Det kan godt være at der ikke er så meget videnskabelig belæg for at sige at det er Verdens sundeste bær, men jeg ved hvordan jeg har det, og det er rigeligt for mig til at jeg synes det er det bedste bær der overhoved er i handlen. Hvis du også godt kunne tænke dig nogle Acai bær, så bestil dem her.