Shangaiet til modeblog

I dette indlæg vil jeg fortælle om en sjov episode, jeg oplevede forleden.

Vil du være modeblogger?

Forleden, hvor jeg var inde i byen med en sød veninde, bippede min iPhone pludselig. Jeg kiggede hurtigt og kunne se, at det var en besked på Facebook. Jeg puttede stille og roligt min iPhone ned i min taske igen. Beskeden kunne vente, da min veninde og jeg var ved at prøve noget nyt tøj. Vi var ude og kigge på tøj til en fest på vores gymnasium. Da vi havde fundet noget tøj hver, så valgte vi at tage på en café.

Jeg fandt min iPhone frem for at tjekke min besked. Jeg læste først beskeden og troede ikke mine egne øjne. I beskeden stod der: ”Hej Sofie, vi er på udkig efter nye modebloggere til vores modeblog. Vi har derfor kigget rigtig mange profiler i gennen for at finde piger, der både er flotte og har sans for mode. Vi driver en modeblog, der har mange besøgende, hvor vi er en flok bloggere, der skriver om den seneste mode til kvinder. Kunne du have interesse i at blive blogger for os? Såfremt du har lyst kan du bare skrive tilbage her, så vi kan snakke videre om det

Jeg var først i chok: ”Hvordan har han fundet mig?”. Det var en mand, der havde skrevet til mig. Man kunne desværre ikke se hans profil på Facebook, da den var gjort privat.
Min veninde og jeg snakkede om, at det sikkert bare var en besked, der var sendt rundt til en helt masse. Min veninde tjekkede også hendes Facebook, for at se om hun havde fået en besked, men det havde hun ikke.

Vi synes, at det var mærkeligt, at han bare havde fundet mig over Facebook. Først havde jeg lyst til bare at slette beskeden, da jeg ikke rigtig troede at beskeden var oprigtig. Men efter vi snakkede frem og tilbage besluttede vi os for, at jeg ligeså godt kunne prøve at skrive tilbage for at høre nærmere.

Jeg skrev så, at jeg synes, at jeg synes det lød interessant og gerne ville høre nærmere. Kort tid efter fik jeg en besked tilbage, der forklarede det hele. Jeg skulle altså skrive for en modeblog til kvinder.
Bloggen skrev om alt til kvinder, hvilket jeg synes er spændende. Han fortalte også, at jeg som blogger fik adgang til en række frynsegoder som rabat på forskellige webshops.

Jeg har egentlig altid haft lyst til at blogge, men har altid haft svært ved at tage springet. Derudover synes jeg, at det kan blive for personligt, hvis bloggen kun skulle handle om mig. Her skulle jeg skrive sammen med en flok andre bloggere, hvor det hele så ikke kommer til at handle om mig, hvilket jeg er glad for.

Jeg synes, at det er en super frisk måde at finde nye bloggere ved at kigge på Facebook, selvom jeg var lidt skeptisk i starten. Jeg har stadig ingen anelse om, hvordan de havde fundet mig, men nu er jeg kommet i gang med at blogge, og jeg elsker det. De andre bloggere er super søde, og jeg blev lynhurtigt sat ind i, hvordan man lavede nye indlæg og hvordan man lavede smarte billeder og andre ting.