Den sidste nye kvindemode

Jeg har altid været lidt af en modeentusiast, og jeg ynder gerne at sidde og surfe på nettet efter nye ideer til min garderobe – alt afhængig af årstiden. For nylig var jeg på en af mine mange ”researches” så at sige, og så kom jeg forbi www.skott.com, som er en modebutik på nettet, der altid har en masse spændende ny mode, jeg oftest er meget interesseret i. Her faldt jeg så over mærket Elton, som er et dansk mærke, og jeg må indrømme, at jeg allerede fra første øjekast var helt vild med det, jeg så! Som sagt er jeg glad for mode, og jeg kunne med det samme se, at Elton lige faldt i min smag, da det er et mærke, der er med på den sidste nye mode!

Jeg lagde også hurtigt mærke til det brede udvalg af tøj – de har både bluser, bukser, blazere og kjoler! Og det meget karakteristiske ved Elton er, at deres tøj er meget yndefuldt og elegant – selv til de lidt ældre kvinder, som mig.

Og når man siger elegance, sidder mange sikkert og tænker, at hvis tøjet er elegant, er man nødt til at gå på kompromis med komforten – men så må man tro om igen! Elton har nemlig formået at forene design og komfort, så man i sin hårde hverdag sagtens kan se elegant ud, uden at føle ubehag ved sit tøj!

Det fantastiske ved Elton er nemlig også, at de formår at give tøjet et ekstra pift, så der virkelig er knald på både farver og mønstre, hvilket er godt til kvinder som mig, som godt kan lide at være piftet lidt op – både til hverdag og til fest. Og som sagt er det smarte jo, at man både kan være elegant og føle behag ved festlige lejligheder og i hverdagen!

Al tøjet fra Elton er af en helt fantastisk kvalitet, og materialerne er nøje udvalgt, for at tøjet er så behageligt, som muligt. Dette gør desuden, at al tøjet har en helt fantastisk pasform, og derved har vi jo også, at mode og komfort kan gå hånd i hånd – nemlig grundet den strenge udvælgelse af materialer.

Alt i alt er Elton et helt fantastisk mærke, og for en modefanatiker som mig, kan man ikke andet end at elske Elton! Jeg vil derfor helt sikkert altid kigge efter nyt tøj hos Elton!