Busrejser

Jeg ved ikke med dig, men for mit vedkommende gælder de samme “regler”, når jeg skal vælge busselskab, som når jeg vælger flyselskaber. Tingene skal bare være i orden, teknikken skal spille og der skal være 100% troværdighed. Det er sådan, jeg har det.

Skal jeg ud at køre med et busselskab (jeg tænker ikke på rutebiler her), skal det altså være et selskab med professionelle og friske chauffører og busser, der bare er tip-top i orden på alle måder. Et godt eksempel på sådan et busselskab er Papuga, der jo har været med i mange år og har et absolut uplettet ry og rygte.

Papuga A/S

Jeg synes, det er meget sejt, at Papuga A/S faktisk er grundlagt af en pige – nemlig Merete Papuga. I sådan en mandsdomineret branche giver det bare et eller andet ekstra element, ikke? Der er i høj grad tale om et familiedrevet foretagende, og den slags plejer jo at borge for kvaliteten og ikke mindst for nærheden. Det hele bliver lidt mere personligt på den måde, ikke?

Papuga har nogle ret fede busser, og faktisk har de mange af dem.

Se lige denne her:

2015-06-23_16-26-00

En skøn Ford fra 1936, som de kalder for “Old LAdy”. Den bruges til særlige arrangementer og den slags, så det er ikke lige den bus, du skal regne med at køre i på en tur ned gennem Europa for eksempel. Den gamle dame er altså kun for sjov 🙂

Papuga er nemlig kendt for deres topmoderne buspark, der er meget luksuriøse og yderst velholdte – og mange er ganske nye.

Hvordan har du det med busrejser?

Jeg har det selv fint med at rejse med bus – når altså bare forudsætningerne beskrevet her er opfyldte. Min sikkerhed er det vigtigste – og derefter kommer komforten. Men du har sikkert også en holdning til det at rejse med bus, ikke? Og måske er du også en af dem, der rejser med bus og ånder lettet op, når du ser, at det er en bus fra Papuga? Lad os høre!