Marianne Bale som censor

Min gode veninde Inger bestod for nylig den såkaldte retssagsprøve i hendes vej mod at blive advokat, og der mødte hun advokat Marianne Bale, der var censor på den eksamen. Det var ganske pudsigt, for jeg kender nemlig Marianne Bale, så da Inger nævnte hende, kunne jeg fortælle hende lidt om advokaten.

Marianne Bale er nemlig involveret i en masse ting her lokalt i Herning / Ikast området, så jeg kender hende. Blandt andet har jeg været til nogle foredrag med hende. Det seneste handlede om formueforhold mellem private ved død, og selvom det lyder knastørt, var det faktisk spændende. Advokat Bale er et meget socialt menneske, og når hun holder foredrag, er hun underholdende og sjov.

Marianne Bale – Rotary medlem

Marianne Bale er faktisk også medlem af Rotary, Herning Øst, og der sidder min bedste ven også. Han er helt vildt begejstret for Marianne, for som han siger: “Detr er sgu svært at bevare pessimismen, når fru Bale er der”-

Men hvorfor er det overhovedet interessant det her? Det er det, fordi Marianne Bale er et super eksempel på en advokat, der er 100% forankret i sit lokalområde. Hun driver sit advokatfirma der, hvor hun er født og opvokset. Faktisk læste hun jura i Aarhus, og det betød jo, at det var nemt for hende at fastholde sin tilknytning til lokalområdet.

Netværk

Du kan finde hende på LinkedIn: Marianne K. Bale, og naturligvis er den midtjyske advokat også at finde på Facebook. Der er faktisk skrevet en glimrende artikel om hende, hvor hendes tilgang til det at være all round advokat beskrives fint. Den artikel kan du læse her.

Advokat i Herning – Bale

Som allerede nævnt holder hun til i Herning, og hun har sine kontorer i Innovatorium, der har en lille artikel på deres hjemmeside med titlen “Velkommen til Marianne Bale

Nok om det. Nu skal vi fejre min venindes snarlige nye status som advokat 🙂