Smart betalingsløsning

Kender du ViaBill? Hvis du driver en webshop, gør du sikkert, og ellers bør du faktisk sætte dig ind i, hvad de kan gøre, for det er ikke småting. Sådan helt kort forklaret tilbyder de en løsning, hvor du kan tilbyde DINE kunder en afdragsvis betaling af det, de køber på din shop – men du får alle dine penge med det samme!

Hvordan kan det nu hænge sammen, vil du nok spørge? Forklaringen er ganske ligetil såmænd, og den får du her i forkortet form:

Sådan virker ViaBill

Du som webshopejer betaler et beløb årligt for at være med, og med det på plads koster det dig ikke yderligere. Du får pengene med det samme, og så er det en sag mellem ViaBill og din kunde derefter. Du kan se en lille video om ViaBill her.

Koster det noget at betale med ViaBill?

Nej, det gør det ikke – hvis kunden overholder betalingerne. Ellers kommer der renter og gebyrer på, som jo er ganske naturligt – men det er altså køberen og ikke webkøbmanden, der kommer til at betale.

Hvorfor er ViaBill smart?

Mange mennesker har ikke så stort et rådighedsbeløb, og det afholder dem fra at købe for eksempel nyt tøj, hvidevarer etc. Men hvis de bare kunne betale det over nogle gange, ville det være fint. Kun de færreste ejere af webshops har kapacitet til at tilbyde en afbetalingsordning, og derfor er der mange køb, der ikke bliver til noget. Derfor er det smart at kunne tilbyde sine kunder at betale over nogle gange – ikke mindst når man sælger lidt dyrere varer. Det giver ganske enkelt flere ordrer i butikken, og hvem kan ikke bruge det?

Som webkøbmand gælder det blot om at regne lidt på, om det kan betale sig – og det kan det for de fleste. Omsætningsfremgangen er som regel på mindst 5% og ofte meget mere – og med det tal i baghovedet kan du nemt regne ud, om det kan svare sig.

Måske bruger du allerede ViaBill? I så fald hører vi gerne dine kommentarer herunder.