Fem måder at spare penge ved at købe elektroniske cigaretter

0805-142014Elektroniske cigaretter bliver stadig mere populære og leverer nikotinhit til brugere, hver gang de tager et sug af en elektronisk enhed. Disse cigaretter er drevet af et batteri, og bruger en patron med nikotin og en række smagsvarianter til rådighed, herunder tobak og mentol aromaer, såvel som mindre konventionelle smag. Denne artikel udforsker nogle af de måder, du kan spare penge når du køber elektroniske cigaret produkter med oplysninger om, hvordan man får de bedste e cigaret tilbud.

1.     Brug en kampagnekode

En kampagnekode kan være en fantastisk måde at spare penge når du bestiller, så du kan reducere det samlede beløb af dit køb. Du vil normalt blive bedt om at indtaste en rabat kode i løbet af købsprocessen, før du betaler for din ordre. En salgsfremmende kode kan berettige dig til rabat på din ordre, eller til gratis forsendelse i en begrænset periode. Kontroller altid de fuldstændige vilkår og betingelser for tilbudet, og tjek at rabatkoden ikke er udløbet.

2. Tjek regelmæssigt oplysninger fra producenten

En anden måde at få de bedste e cigaret tilbud er at tjekke regelmæssigt oplysninger fra producenten. Elektronisk cigaret virksomheder har ofte en række kampagner og tilbud i løbet af året, herunder til jul og nytår. Disse tilbud er ofte annonceret på hjemmesiden til deres online butik, hvor du eventuelt kan kontrollere de enkelte produktsider for at se, om der er kommet rabat på dine foretrukne produkter. Tilbud kan også sendes til kunder, der har accepteret at modtage korrespondance fra selskabet, såsom nyhedsbreve på email.

3. Køb en startpakke

En startpakke er et god start for dem, der er nye vapere eller for dem, der er ved at skifte fra et andet mærke. Disse kits indeholder alt det udstyr du har brug for til at komme i gang, såsom et batteri, en oplader, en vejledning og en patron med nikotin. Andre startsæt kan indeholde et ekstra batteri, eller bæretaske, som kan bruges til at have dit udstyr et sikkert sted når det ikke bliver brugt. En startpakke kan spare dig en masse penge i det lange løb, især sammenlignet med prisen på at bestille de samme elementer individuelt.

4. Tjek de sociale medier

Elektronisk cigaret virksomheder vil ofte reklamere med særlige tilbud i de sociale medier såsom Twitter og Facebook. Specielle tilbud kan være til rådighed i begrænset tid, så det er en god ide at kontrollere disse profilsider regelmæssigt. Nogle gange kan en elektronisk cigaret selskab opfordre kunderne til at “synes om” eller kommentere på et af ??deres indlæg for at modtage rabat på et produkt. Kunder, der besøger disse konti regelmæssigt vil også være i stand til at være opdateret med de seneste firmanyheder og information om industrien.

5 Tilmeld dig en loyalitet ordning

Nogle elektroniske cigaret virksomheder tildeler loyalitetspoint når du bestiller en ordre fra deres online butik. Disse point er måske ikke meget værd i starten, men vil stige i værdi, hvis du foretager køb hos selskabet regelmæssigt, for eksempel når du bestiller  påfyldninger med nikotin til din patron. Når disse loyalitetspoint er blevet akkumuleret, vil du være i stand til at anvende dem til et fremtidigt køb, så du sparer penge på den samlede pris for din bestilling.