Tænk ikke mere over det og bestil en e cigaret startkit hos os i dag!

07050172014E cigaretter er ved at blive en populær trend over hele verden. De er designet til at ligne traditionelle cigaretter og brugerne får en lignende rygefornemmelse. Dansmoke er blandt de førende mærker, du vil finde på markedet. De indeholder flydende nikotin, som er varmet op i en forstøver som danner damp, der indåndes af e cig brugere. Den damp, der udsendes fra e cigaretter ligner almindelig røg. Men dampen er sund og mindre risikabel i forhold til røgen. Nedenfor er en beskrivelse af de fordele, som e cigaret brugere kan nyde godt af.

De har ikke den karakteristiske lugt

Lugten er kendetegnende for alle traditionelle cigaretter. Røgen der udsendes fra traditionelle cigaretter irriterer og sætter sig i næsten alt omkring. Ud over at lugten klamrer sig til ting, betragter de fleste mennesker røgen fra cigaretter som værende modbydelig. E cigaretter udsender ikke denne lugt, da de bogstavelig talt ikke forbrænder tjære, tobak og andre kemikalier. Derudover, kan man med e-cigs nyde fornemmelsen af, at inhalere nikotin damp snarere end traditionel røg.

E cigs er meget billigere i forhold til traditionelle cigaretter

Lovgivning om beskatning af traditionelle cigaretter i forskellige lande over hele verden har medført en dramatisk prisstigning på traditionelle cigaretter. En stigning i prisen kunne også skyldes almindelig inflation og stigende udgifter til produktion af tobak. På den anden side, er e cigs langt billigere, da de ikke er påvirket af de samme foranstaltninger som de traditionelle cigaretter er. Omkostningerne ved at erhverve en startpakke vil sandsynligvis være højere, men de månedlige omkostninger er relativt lave. Med genopladelige e cigs er der ingen omkostninger til vedligeholdelse af cartomiseren og batteriet, medmindre det er nødvendigt at udskifte dem. Der er ingen afgifter på e-cigs. Det forventes at omkostningerne vil blive reduceret inden for de næste par år på grund af de teknologiske fremskridt.

E cigs er ufarlige

Traditionelle cigaretter er den væsentligste årsag til de fleste brand-relaterede dødsfald i verden. Det sker fordi man skal bogstaveligt talt bruge åben ild for at afbrænde tobak. Man bruger ikke ild til at tænde e- cigs, som kan føre til brand. E cigs vil forblive sikrer som er hele formålet med dem, så længe de bruges på den rigtige måde.

De er mindre skadelige for folks helbred

Ingen kan påpege, i hvilket omfang e cigs er sikre. Men du vil helt sikkert synes de er et mere sikkert alternativ, når du forstår de farer, der er forbundet med traditionel rygning. Utallige undersøgelser over hele verden viser, hvor meget traditionelle cigaretter påvirker ens helbred. De er den vigtigste årsag til udvikling af sygdomme, såsom hjerteanfald, kraft i hals og lunger og Alzheimer, blandt andre lidelser. De kemikalier der findes i traditionelle cigaretter er også kræftfremkaldende. Mange mennesker har mærket en forbedring af deres helbred efter at de er gået over til e cigs. Alle kan dog spekulerer over hvor sikre e cigs er.

Der er ingen sociale restriktioner

Traditionelle cigaretter har negative sociale konsekvenser. Rygning har et negativ billede i samfundet på grund af de dårlige konsekvenser. At ryge traditionelle cigaretter skaber en social barriere over for ikke-rygere. E cigs afgiver ikke nogen røg og er derfor mere behagelige for dem der vil nyde deres nikotin hit. Man kan nemt omgås i ikke-ryger zoner uden at skabe megen opmærksomhed.

De er startpunktet for rygestop

Cartomisers kommer i forskellige nikotinstyrker. Et startsæt kommer ofte med det højeste niveau der er ønsket for at tilfredsstille brugerens nikotin trang. Men med tiden kan koncentrationen reduceres gradvist indtil man er i stand til at overleve uden en eneste pust. Dette er ikke muligt med traditionelle cigaretter, da de opmuntrer direkte til det modsatte.

E cigs er absolut at foretrække i forhold til traditionelle cigaretter. Der er blandede reaktioner i samfundet over deres brug. Dog, bør dette ikke stoppe dig fra at bestille dit startsæt hos “Dansmoke” i dag.