Den årlige herreudflugt

Så er det snart tid til den årlige udflugt med drengene fra 1. kompagni. Vi er en gruppe (10 mænd) som har holdt sammen de sidste 15 år siden vi var rekrutter hos Dronningens Livregiment i Aalborg. Vi mødes hvert år i en forlænget weekend, fortæller røverhistorier og drikker en masse øl og vin.

Selvom det er mange år siden vi alle var i topform og nemt kunne løbe en 5 km på 25 minutter så er der stadig lidt drengerøv i det og man vil gerne vise at man stadig har en stærk krop og at man kan tage vare på sin egen krop. Hvert år er der et uofficielt race om at være mest markeret. Jeg har i år fundet et middel frem som jeg ikke tror de andre har. Jeg har altid troet at for at blive markeret på maven og lave en 6 pack skal man lave hundredvis af maverulninger. Det ser ikke ud til at være tilfældet – faktisk er den eneste måde man kan få markeret sine muskler ved at tabe fedt gennem en almindelig slankekur. Jeg fandt en god slankekur ovre på www.effektivkur.dk som jeg har fulgt og som har givet nogle af de resultater jeg er på udkig efter. Den kan varmt anbefales.

Faktisk har det ikke været så svært at tage de kilo på maven, det har været så enkelt som at følge 5 gode råd til vægttab og så holde de regler. Det er måske ikke altid så enkelt på en slankekur, men det er det på denne slankekur. Den virker og er ikke helt som mange andre slankekure.

Det vigtige ved vores drengerøvstur er dog ikke at at måle 6-pack, men om at hygge sammen og drikke en masse øl. Vi har taget så meget kød med til grillen at vi kunne føde et mindre afrikansk land i en måned. Vi har også så meget øl og vin at vi hver især skal drikke 3 liter om dagen for at komme igennem det hele.