Skøn legeplads

Selv om vi ikke var specielt heldige med vejret, blev det alligevel en dejlig uges ferie, vi holdt her i foråret. Vi havde lejet et sommerhus i et område, hvor vi aldrig har været før, så vi fik set en hel del, mens resten af tiden for os voksne gik med ren afslapning, lidt kortspil og hvad man nu ellers fordriver tiden med, når man er på ferie.

For vores tre børn blev det en meget aktiv ferie, for i området med temmelig mange sommerhuse, er der også to naturlegepladser med en række forskellige legeredskaber, som blev flittigt brugt af de mange børn, der var i sommerhusene i området.

Min kone var også ret begejstret for området, fordi der i tilknytning til den ene legeplads (se eksempel her på sådan en legeplads) også var en pænt stor græsplæne, hvor der var opstillet nogle få redskaber til udendørs fitness, som hun godt kan lide at få lidt motion i.

For mit eget vedkommende blev der nu ikke tale om at benytte fitnessredskaberne. Det var faktisk ikke af dovenskab, men jeg har i et stykke tid døjet med et hold i ryggen, som dog heldigvis er ved at fortage sig igen, men jeg turde ikke belaste ryggen ved at dyrke fitness.

Til gengæld er jeg sikker på, at min ryg havde godt af de lange traveture, som jeg kastede mig ud i to gange hver dag. Som sagt var vejret ikke det allerbedste, men jeg tog mig sammen til at gå mine ture, også selv om regnen stod ned i stænger.