Speciallæge i Aalborg med speciale i almen medicin

Hvad kan jeg få hjælp til af en speciallæge, som har specialiseret sig i almen medicin?

En speciallæge med fokus på almen medicin arbejder inden for et meget bredt felt af forskellige fagområder og vil være i stand til at løse en meget lang række forskellige helbredmæssige problemstillinger for patienten.

En læge med speciale i almen medicin kaldes også for en praktiserende læge, og det vil sige, at vedkommende både kan hjælpe dig ved at foretage en undersøgelse og finde ud af, hvad du fejler samt være behjælpelig med selve den behandling, der skal til, for at du som patient igen kan blive rask.

En praktiserende speciallæge kan yde rådgivning omkring medicinering og forebyggelse

Det er desuden også speciallægen, som har til opgave at rådgive og fortælle om, hvordan man kan forbedre og forebygge de helbredsmæssige problemer, som man måtte have som patient.

Din læge kan give dig gode råd omkring indtagelse af medicin samt give dig vejledning om, hvordan du kan slippe af med eventuelle smerter, skader og skavanker, som du måtte have.

Derudover er det samtidig også lægens opgave at vurdere og oplyse dig om hvilket forskellige fordele og ulemper, der kan være, ved at få udført en bestemt type operation eller behandling. Det er også lægens opgave at foretage en vurdering af, om du er egnet til at få foretaget en bestemt behandling eller operation.

Praktiserende lægepraksis i Aalborg for både børn og voksne

Du kan i Aalborg finde flere forskellige lægepraksisser, hvor der behandles børn såvel som voksne. En af de klinikker, hvor der udføres behandlinger på børn såvel som voksne er på familielægepraksissen Hasseris Lægeklinik, som har geografisk beliggenhed i den sydvestlige del af Aalborg by.

På Hasseris Lægeklinik lægges der vægt på den gode kontakt mellem både patient, læge og sygeplejerske, og du vil her kunne få hjælp til de fleste behandlinger.