Joomla Webhotel – Find stabil hosting i Danmark

Overvejer man at finde et Joomla webhotel, så er det relevant at vide hvordan ens potentielle udbyder har opsat sine servere. Problemet ved især billige webhoteller og Joomla, er at serverene ikke er opsat perfekt til at kunne afvikle Joomla. Man kan hurtigt komme ud for problemer og dårlig performance, hvis opsætningen ikke spiller fuldstændigt. Selvom et webhotel er billigt, så skal du jo også medregne din egen tid. Altså ingen grund til at spare 50 kroner om måneden, hvis det medfører at man skal bruge tid på at få webhotellet til at virke ordenligt, og at man bliver frustreret over performance.

Der er en del potentielle problemstillinger som man kan komme ud for med de helt billige webhoteller. Først og fremmest, så kan det være et problem med for mange personer pr. server. Det er ikke et decideret Joomla problem, men det kan stadig medføre problemer med performance og ens sides hastighed. Nogle webhoteller har flere tusinde brugere pr. server.

Joomla opsætning

Det evige problem som kan opstå med Joomla, og med webhoteller som ikke er optimeret til CMS systemet, er at serverne kører med php safe_mode on. Hvilket medfører at man kan opleve problemer med at installerer plugins og andre udvidelser til Joomla. Safe mode fungerer som en sikkerhedsforstaltning, som giver forbedret sikkerhed på serveren, men med den rette serveropsætning, kan man gøre indstillingen overflødig. Er du på udkig efter et Joomla webhotel, så skal du altid gå efter en server som kører med safe_mode slået fra. Desuden kan der på nogle webhoteller opstå problemer med openbasedir.

Skal du selv opsætte en Joomla server, kan du læse kravene og blive klogere hos Joomla.org: http://www.joomla.org/about-joomla/technical-requirements.html

Det kræver selvfølgelig en del knowhow, for at vide hvordan man gør det bedst muligt. Og for de fleste mennesker kan det ikke betale sig at hoste selv, da der er utrolig mange omkostninger forbundet med at hoste selv. Altså skal du betale for serveren, strøm, internetforbindelse, mm. Desuden kræver det enormt meget tid at få til at fungerer ordenligt, og det skal du jo også medregne i dit regnskab.

Er du derimod på udkig efter at bestille et webhotel, som skal kører Joomla. Så kan du f.eks. få hosted dit site hos redHOST.dk – De sælger Joomla webhoteller som er optimeret fuldstændigt til Joomla, og som sparker røv. Priserne starter fra 99 kroner/md – plus moms. Så redHOST er ikke blandt markedets billigste, men det du betaler for – er primært hosting hos Danmarks største Joomla eksperter. Dermed er du sikret at dit webhotel kører enormt godt med Joomla, og at du altid kan finde hjælp til dine spørgsmål og problemstillinger. Desuden kører de med max 50 kunder pr. server.

En anden mulighed er selvfølgelig at prøve en af de billigere hosts, og se om det kører ordentligt – vær dog opmærksom på hvor lang tid du binder dig til webhotellet, inden du vælger et. Desuden er det en god ide at undersøge via trustpilot, hvordan firmaets ry og rygte er. Hos Trustpilot kan du læse om kundernes erfaringer med de forskellige firmaer, og dermed blive klogere på om de har god kundeservice, eller om det er nogen man skal holde sig fra.

Held og lykke med at finde et Joomla webhotel som passer til dine behov.