Brug dog rejsepriser.dk!

Jeg savner at komme ud og rejse. Min rejsekammerat er på rejse i mange måneder, så jeg må klare mig alene. Det er noget skidt. Jeg ville ellers gerne have været afsted sammen med hende i næste måned. Hun ville have nydt at komme med mig til Malaga. Jeg fandt nemlig 2 flybilletter til Malaga til ingen penge. Rørende billigt. Ok, der ville så komme et ekstra gebyr, hvis man ville have en kuffert med, men stadigvæk – meget billigt. Udgifter til hotel eller lejlighed vil der altid være, så det ville jeg alligevel skulle betale for.

Vi ku’ være i Malaga nu

Så hvis hun bare ville dække omkostningerne til sin del af prisen på de flybilletter, jeg havde fundet, så ville vi være i Malaga nu. Men nej, hun havde selv fundet billige flybilletter til Sydamerika, så det er der, hun er nu. Kælling – i al kærlighed selvfølgelig.
Jeg ville ønske, at hun havde tænkt på, at jeg gerne ville med. Nu må jeg så vente på, at hun er tilbage.

Billigste flybilletter på nettet

Og jeg siger dig, der vil ikke gå to timer fra det sekund, hvor jeg ved, at hun er tilbage derfra, førend jeg vil skrive til hende for at fortælle hende, at hun er gået glip af en billig rejse til Spanien. Samtidigt vil jeg tilbyde hende at komme med mig på en budgetrejse til Thailand. Jeg har nemlig fundet billige flybilletter på denne hjemmeside – https://www.rejsepriser.dk/ dertil.

Jeg har ikke helt styr på hoteller og den slags endnu. Men inden hun kommer tilbage fra Sydamerika, så har jeg en pakke klar. Jeg håber bare, at hun også kan få fri fra sit job. Jeg har selv sikret mig. Jeg har ferie i de 2 uger, som jeg regner med, at vi begge to kan komme afsted i.

Jeg glæder mig virkeligt meget til, at hun kommer hjem. Jeg kan næsten ikke vente.