Skæg er sexet!

Har fundet stedet hvor jeg kan få alt det grej, gear og de produkter jeg har manglet!

Som kvinde er det let at finde alle de pleje produkter som får det bedste frem i såvel mit hår som mit skind og fremhæver øjne osv. Og der er rigeligt med hjemmesider og butikker som sælger det. I kender det jo godt ikk? Når først vi har fundet “vores” butik som har favorit produkterne, så bruger vi den hver gang. For mig er det: https://onlinemascara.dk/

Men det var noget helt andet da jeg så mødte en fantastisk mand, som kunne vokse det lækreste tætte skæg frem. Her kom jeg virkelig til kort.

ARGH SKÆG PANIK

Kort fortalt har jeg aldrig haft en kæreste med skæg før og derfor satte jeg mig for at finde så meget information om skægprodukter og skægpleje som jeg kunne. Det er jo lettere sagt end gjort og jeg endte med at se utrolig mange Irske og Amerikanske videoer på you-tube før jeg endelig fandt ud ad at pleje det. Og så var der jo lige det med at finde den der shop som bare havde det hele. Alså alle piger (og nogle mænd) ved godt at hvis en mand skal handle produkter til sig selv, skal det kunne gøres let og ganske hurtigt. Ikke noget med at shoppe rundt i timevis efter tilbud. Det skal bare være som der gamle Fakta reklamer -“nemt, hurtigt og billigt”

HELDIGVIS EN REDNING

Der var selvfølgelig håb for enden af den lange søgning og jeg fandt heldigvis mandens pendent til min mascarashop . Her findes alle de lækre produkter som jeg nu så flittigt bruger på hans ikke bare tætte skæg, men også bløde og velduftende. Og de leverer lige til døren med hurtig billig fragt. Faktisk har jeg oplevet at han har fået komplimenter fra både mandlige og kvindlige kollegaer for sit flotte skæg. Det er derfor jeg holder fast i at mænd med skæg bare er mere sexede – specielt hvis det er velplejet.