Større spil – mere RAM

Det koster kassen at have børn, bliver man som forældre mindet om næsten konstant. Og i vores moderne tidsalder er det ofte temmelig dyre ting, det handler om, når lille Mads ikke længere er så lille og pludselig er kommet i den alder, hvor han for eksempel begynder at plage om at få en mobiltelefon.

Og vores søn, Mads, er som så mange store børn vild med at spille forskellige spil på computeren, så af og til er det en kamp at få ham gennet væk fra skærmen, når enten min mand eller jeg skal bruge computeren.

Og nu skal min mand have købt et nyt batteri til bærbar, fordi batteriet i vores computer efterhånden har været afladet og ladet op igen så mange gange, at det er ved at være slidt op. Vi har nu talt om, at vi måske burde købe en ny computer og så lade Mads beholde den gamle til sine spil, for så kan han jo bare have strømforsyningen sat til hele tiden.

Men der er nu en stor forskel i prisen på en ny computer og på batterier til bærbare computere, så hvis vores gamle bærbare ellers fortsat fungerer, som den skal, vil vi nok udskyde indkøbet af en ny computer lidt endnu. Men min mand vil nu også gerne gøre den lidt hurtigere, så han er ved at undersøge, hvor dyrt det er at købe noget mere ram til computer. Det vil også gøre det sjovere for Mads at spille spil på den.