Streetwear til den unge mand

Jeg omgiver mig til dagligt af en masse unge mennesker, og jeg er da også selv det, man kan karakterisere som en ung mand. En af de ting jeg kan se, når jeg begiver mig rundt blandt unge rødder, er hvordan streetwear-moden har overtaget de unges garderobe. Stort set alle vegne ser man unge mennesker iklædt sweatshirts, jeans og farverige t-shirts. Det er, for mig at se, rigtigt fedt – da jeg altid har været tilhænger af en afslappet tøjstil og hele skatermiljøet.

Men hvad skal man kigge efter for tiden, hvis man gerne have en fed garderobe fuld af streetwear – og er det overhovedet til at finde nogle danske mærker, der kan finde ud af at lave streetwear? Svaret er naturligvis ja til det sidste; der er rigtigt mange danske streetwear mærker, der laver enormt fedt tøj. Svaret på det første spørgsmål kræver lidt uddybning, og den kan du finde i næste afsnit.

Hvad skal du kigge efter

Et af de mærker som virkelig er på vej frem herhjemme, er det danske streetwear mærke Oill. Mærket kommer fra København, og jeg kan se, at mange unge mennesker har taget stilen til sig. Jeg er selv vild med Oill, og deres vision om kun at lave fede accessories og sko, er en nytænkning af modebranchen.

Se et stort udvalg af Oill her: http://www.2trendy.dk/shop/oill-142c1.html

Oill har ladet sig inspirere af den populære sko, Nike Free, i deres kollektion. De har taget formen til sig, og gjort den til sin egen. Resultatet er en fed streetwear sko, der virkelig kan sætte trumf på garderoben. Tilmed er skoen noget billigere, og kan findes til omkring 600 kroner.

Oill laver også rigtigt fede caps. En kasket bør alle unge mænd have i garderoben, da det altså kan gøre hverdagen noget nemmere. Ikke noget med at sætte hår om morgenen – det er blot at smide kasketten på hovedet. Hvis du er vild med caps, så har danske Oill et stort udvalg. De laver caps i flere forskellige designs, og med mange forskellige farver. Er du til streetwear, så skal du helt sikkert tjekke mærket ud.