Hyggeonkel er storleverandør af spil i Norden

Det er ikke bare i Danmark, at vi er tossede med at spille spil, når vi samles med familie og venner til festlige og hyggelige anledninger.

Også i vores søsterlande Norge og Sverige finder spillene ofte vej til bordet, når man skal hygge sig og have det morsomt sammen.

Det nyder den danske webshop hyggeonkel.dk godt af. Webshoppen leverer nemlig ikke blot spil til danskerne, men sælger også spil til både nordmænd og svenskere fra de to netbutikker boardgamer.no og boardgamer.se.

Hyggeonkel har masser af spændende spil for hele familien. Alt lige fra børnespillene til spil, som samler hele familien og til de mere nørdede spil, som primært spilles af meget entusiastiske brætspillere. Det hele findes i sortimentet, så der er noget for enhver smag. Og uanset hvilken type spil man er på jagt efter, så er Hyggeonkel altså et godt bud på en webshop, som kan levere det ønskede.

Også puslespil samt udendørs spil til haven er i sortimentet i de tre webbutikker. Så der er virkelig noget at vælge mellem, hvis man trænger til at få sig nogle nye spil.

Administration og lager i Danmark

Hyggeonkel blev etableret i Danmark i 2011 og har lige siden støt udvidet sortimentet af spil, så det i dag består af mere end 5000 forskellige spændende spil.

Administration og lager forefindes i Danmark og det er herfra, at Hyggeonkel sender de mange spil afsted til både danske, norske og svenske kunder.

Hyggeonkel sender varer afsted alle hverdage til både danske og svenske kunder, mens pakker til Norge afsendes to gange ugentligt. Således kan alle kunder være sikre på en hurtig levering af de bestilte varer.

Derfor er brætspil så populære

Der er flere gode grunde til, at netop brætspil er så populære. Bl.a. har det uden tvivl noget at gøre med, at de er utrolig hyggelige at samles om i en tid, hvor flere og flere mennesker i stadig større grad oplever en vis distance imellem hinanden.

Internettets stærke fremtog over de seneste mange år har gjort, at mange af os ikke har den samme nærvær med andre mennesker, som man havde tidligere, hverken i arbejdstiden eller i fritiden. Her er brætspillene en kærkommen lejlighed til at samles og have nogle gode stunder sammen.

Uanset de tekniske muligheder vi har i dag, så er det fysiske nærvær heldigvis stadig højt skattet af os mennesker. Og brætspillene vil uden tvivl være en af de ting, som fremover fortsat vil kunne samle familie og venner til nogle fornøjelige timer sammen.