Min seng er mit sted

Min seng er et rigtigt, dejligt sted. Jeg kan sagtens sove 15 timer i et stræk i den. Den har nemlig en rigtig god madras, og så har den en højde, som gør, at jeg ikke står op fra den. Nej, jeg hopper ud af den og lander blødt på mine fødder.
Den fylder godt i soveværelset, men det gør ikke så meget. Jeg ligger jo ikke og kigger rundt på forskellige objekter, når jeg sover.

Det bedste sengetæppe

Men, men, men, jeg har en tendens til at lade den være uredt og har lidt svært ved at få lagt et sengetæppe over, som passer. Min dyne er tung og varm. Jeg har lagt mærke til, at jeg sparker den af i løbet af natten. Senere kommer jeg til at fryse. Især tidligt på morgenen sådan lige på det tidspunkt, hvor det er for tidligt at stå op, men for sent til at lægge sig til at sove trygt igen.

Perfekt sengetøj

Så jeg tænker, at jeg skal finde noget sengetøj, som er lettere at bakse rundt med. Det er nemlig ikke dynen, som er tung. I virkeligheden er det sengetøjet, som giver ekstra vægt på den. Bomuld, som mest af mit sengetøj er lavet af, kan være rigtigt tungt. Og når man har en dyne på 240 cm x 260 cm, så er det faktisk mange meter bomuld, dynen bliver pakket ind i. Det er tungt, og derfor tænkte jeg, at jeg vil prøve at finde noget sengetøj i bomuld, der er tyndere end det, jeg allerede har. Og jeg fandt super fedt sengetøj her: https://merville.dk/kat/sengetoej/

Jeg ved nemlig, at bomuldsstof kommer i flere forskellige tykkelser og vævninger. Til sommerbrug er mit sengetøj ikke tungt, fordi det er i virkeligheden bare et tyndt bomuldslagen, jeg har over kroppen. Irriterende tyndt – jeg sover bedst, når jeg kan mærke, at jeg har noget over kroppen.