Kenwood er min favorit

Da jeg flyttede hjemmefra i sin tid, var en af mine første investeringer en god køkkenmaskine. For mig er det at lave mad og bage simpelthen en grundsten i mit liv, og da jeg var ung og fattig, måtte jeg tage et lille lån for at købe den køkkenmaskine. Dengang var der ikke adgang til nemme og hurtige online lån som nu, så det var en tur ned i Handelsbanken, som den hed dengang. Og jeg fik da også bevilget et lille lån til min Ballerup. Siden har jeg haft mange forskellige køkkenmaskiner – og jeg har også fundet min absolutte favorit!

Kenwood er bare bedst

Det er kombinationen af muligheder, design, pris og kvalitet, jeg kigger på, når jeg – uden at blinke – kårer Kenwood køkkenmaskiner som de bedste på markedet. De er ikke de billigste, men måler du prisen i forhodl til levetiden, er de såmænd billigere end alle de andre. Og udvalget er godt – der er køkkenmaskiner til alle behov.

I Danmark kan de købes med stor fordel på nettet, hvor for eksempel en butik som skiftselv.dk har både udvalg og priser, der adskiller dem fra konkurrenterne. Se for eksempel her:

Kenwood køkkenmaskiner

1.901 kr. inkl. gratis levering – det er altså en god pris for en i øvrigt eminent køkkenmaskine!

Køkkenmaskiner kan meget i dag

Til forskel fra tidligere, kan de fleste kvalitetskøkkenmaskiner i dag håndtere for eksempel at ælte selv meget tunge deje, og det er noget, jeg benytter mig flittigt af, da jeg jo bager ugentligt til både mig selv og et par familiemedlemmer. Jeg ved godt, at brød ikke er sundt, men jeg bruger meget fuldkorn, og det hjælper da en smule på det.

Min blender er også en Kenwood – af samme årsager som tidligere nævnt. Den er stærk som en okse, og den holder i årevis selvom jeg bruger den tæt på dagligt. Hvis jeg regner prisen pr. brugsdag ud, er Kenwood faktisk billigere end selv de mest discountagtige konkurrenter på markedet. Og man skal jo altså altid regne på priser på den måde, ikke?

Du kan reparere køkkenmaskiner

Jeg hader den der brug og smid væk mentalitet, så da Skiftselv.dk sidste år engang gik i luften med Danmarks absolut største lager af reservedele til ikke bare hvidevarer og køkkenmaskiner men nærmest ALT muligt, blev jeg så glad. Jeg kan nemlig godt lide at pusle med at reparere ting, der er gået i stykker. Og nu har jeg nem adgang til reservedele lige her: http://www.skiftselv.dk/reservedele/