Studentergave

Min gudsøn Niels bliver student i næste uge. Niels og jeg har altid været tæt knyttet til hinanden, og en stor del af hans barndom tilbragte han hos os, fordi hans mor døde i en alt for tidlig alder og hans far, som er min kammerat fra gymnasietiden, rejser Verden rundt som indkøber for et større tøjfirma.

Jeg bliver faktisk lidt vemodig men også stolt, når jeg tænker på, at Niels nu er 18 år, har klaret sig godt i gymnasiet og søger ind på jurastudiet efter sommerferien. Hans far sagde forleden, at både min mand og jeg havde en stor del af æren for, at Niels var kommet gennem sin teenagetid og gymnasiet uden sår på sjælen, dermed mente han, at Niels havde holdt sig på dydens smalle sti.

Vi skal selvfølgelig deltage på gymnasiet sammen med Niels’ far og jeg skal sætte studenterhuen på ham, og vi er også inviteret med til translokationen og en efterfølgende fest hjemme hos Niels og hans far. Og dagen efter skal han og alle hans kammerater så ud at køre den traditionelle studenterkørsel.

Gaven er kørsel i militærlastbil

Vi har hyret et firma her på Sjælland, der er anerkendte for deres sublime studenterkørsel: https://studenter-kompagniet.dk/

Tag og besøg deres hjemmeside – så vil du forstå, hvorfor det er en ganske speciel gave 🙂

I dag har jeg brugt tid på at surfe på nettet for at finde den helt rigtig ekstra gave til Niels, han skal have et ur, og der er rigtig mange net butikker, som tilbyder ure, både dyre og billige ure, og jeg er faktisk overrasket over det store udvalg, der er. Jeg har samtidig kigget på solbriller, hvor udvalg og tilbud også er stort, og når det handler om Niels, skal han også have en opmærksomhed fra vores hund Buster.

Niels og Buster har været perlevenner gennem årene, og vi har altid købt julegave og fødselsdagsgave til Niels fra Buster, men når jeg nu sidder og kigger på solbriller, er jeg da i tvivl om, hvad der er smart og trendy til en ung fyr.