Få gaven i hus med Kay Bojesen

Nu er det ved at være tid til at finde pungen frem – og starte indkøbet af julegaverne. Kalenderen siger december, og man kan så småt begynde at fornemme julestemningen. Butikkerne pynter op, der bliver opsat juletræer og julelys i gaderne, og danske hjem bliver pyntet op. Men selvom julen er tid til hygge, så er der for mange også megen stress involveret; julegaver, madlavning og meget mere. Derfor vil jeg gerne give en hjælpende hånd med på vejen, og lette lidt af byrden. I denne artikel kan du nemlig finde lidt inspiration til julegaven, og forhåbentligt fjerne en smule stress fra din julemåned.

Danske træfigurer

Kay Bojesen er et dansk klenodie indenfor design og isenkram. Manden der stod i lære ved Georg Jensen er sidenhen blevet kendt for sine mange træfigurer, der er at finde i mange danske hjem. I indeværende afsnit kan du læse lidt mere om udvalgte figurer, der er oplagte julegaver til både store og små.

Kay Bojesen er nok mest kendt for hans figur, Aben. Denne træfigur er elsket af mange danskere – særligt for kombinationen af lækkert, fantasifuldt og naivt design. Uanset hvor gammel modtageren er, vil Kay Bojesen Aben være en velkommen gave. Denne type isenkram er som skabt til at gå i arv fra generation til generation, og den vil med sikkerhed blive et familieklenodie.

En anden figur fra Kay Bojesen, der er et oplagt gaveønske, er hans Fanebærer. Denne figur er klassisk dansk design, og henleder tankerne på historien om Den Lille Tinsoldat. Denne træfigur bærer det danske flag, og hører hjemme i alle danske stuer.

Den sidste træfigur fra Kay Bojesen, der kommer med i denne artikel, er hans Julemand. Nu er vi trods alt i december-måned, så denne figur skal naturligvis nævnes. Denne figur er den oplagte gave til personen, der elsker julepynt og lækkert isenkram. Julemanden kan hives frem hvert år til jul, og den vil uden tvivl pynte og fremkalde misundelse. Køb Kay Bojesen og meget andet lækkert isenkram hos Isenkram-tilbud.dk, se udvalget her.

Nu har du forhåbentlig fundet inspiration til julegaven, og dermed fjernet noget af julestressen. Jeg vil ønske dig glædelig december, god jul og godt nytår.