Julegaven til børneværelset

Hvis du har børn, så kender du sikkert alt det den julestress, der uundgåeligt melder sin ankomst i december. Børn elsker julen, og der skal helt sikkert kræses lidt ekstra for dem. Mange af os voksne er da også rigtigt glade for julen, selvom vi får lidt flere gøremål. Et af de gøremål som altid fylder meget, er indkøbet af julegaverne – og hvis du ikke har en slagplan, så kan det være en enorm stressfaktor.

Dine børn har sikkert rigtigt mange julegaveønsker, men det er jo ikke sikkert, at du lige synes det er sagen. Men frygt ej, for i denne artikel vil du finde nogle bud på gode julegaver til dine børn og børneværelset.

Smallstuff har svaret

Smallstuff er et sjovt mærke, der laver hæklede produkter til dit barn og barneværelset. Smallstuff er altid god for sjove ideer, mønstre og farver. Det danske mærke designer selv alle deres produkter til børneværelset, og der er megen inspiration at hente hos Smallstuff.

Hvis du leder efter en farverig tilføjelse til børneværelset, så er et gulvtæppe fra Smallstuff bestemt ikke nogen dum ide. Gulvtæpperne er runde, og kommer i forskellige størrelser. Derudover kan du finde gulvtæpper fra Smallstuff i flere forskellige farver, således at både drenge- og pigeværelset kan nyde godt af gulvtæppet.

En anden ide kunne være at give dit barn et forklæde. Hvis du har et barn, der elsker at være med mor og far i køkkenet – eller elsker at bage, så er et forklæde fra Smallstuff den ideelle julegave. Desuden giver det en følelse af ansvar, at være med til at lave mad sammen med mor eller far.

Den sidste ide jeg vil smide ud i plenum, er de sjove legesager, du finder hos Smallstuff. Det danske mærke laver nemlig både biler, dyr og dukker i sjove farver. Alle deres legesager er hæklede, og det tilfører en speciel følelse til legetøjet. Ligeledes er det flot pynt til børneværelset, når det ikke er i brug. Det er en radikal nytænkning af det traditionelle legetøj. Det hæklede legetøj fra Smallstuff er tilmed ikke vildt dyrt, så det kan også fungere som en sød adventsgave. Se alle produkterne fra Smallstuff hos Babysverden.dk eller Babytorvet.dk.