Et wallsticker – Et dekorativt alternativ til hjemmet!

Mange danskere glemmer tit og ofte, at wallstickers også er at finde ude på markedet, når der skal pyntes op i hjemmets trygge rammer. Wallstickers er ikke så godt repræsenteret ude i diverse boligindretningsbutikker, og det er lidt unfair, da det er et super alternativ til de sædvanlige plakater, der bliver sat i en billedramme.

Hvorfor har alle ikke prøvet at eje et wallsticker?

Mange mennesker ville måske være afskrækket af, at der er et lille monteringsarbejde i et wallsticker, som man ikke har prøvet før, og derfor er noget, man er en smule bange for, og det er en skam. Et wallsticker er enkelt og let at montere på din væg, og oftest følger der også en monteringsguide med til stickeret, så du hurtigt kan finde hjælp, hvis tvivlen melder sig under monteringen. Opskriften er at give sig god tid, og lad være med at afslutte monteringen, før man er sikker på, at wallstickeret sidder 100 %, som man vil have det. Der bør i mange tilfælde bruges et vaterpas, så dit wallsticker sidder helt lige på væggen, og at rummet dermed ikke får en ærgerlig skæv dimension med det nyindkøbte produkt.

Wallsticker verdenskort

Hvilket materiale bruges der til et wallsticker?

Selve wallstickeret er lavet af en tynd folie, som er let at have med at gøre, og typisk vil det være med en mat overflade, der er let at rengøre med en hårdtopvredet klud, der nænsomt tørres af med. Når man modtager et wallsticker til hjemmet, vil det have et stykke bagpap, selve folien, og så en nogenlunde gennemsigtig påsætningstape.

Let og hurtig montering

Hvis man investerer i et wallsticker til boligen, modtager man som sagt et stykke bagpap, wallstickeret siddende derpå og så et stykke påsætningstape. Man starter med at fjerne bagpappet, sætter wallstickeret løst på væggen, så det ikke klæber 100 %. Herfra begynder det sande monteringsarbejde, da man skal give sig tid til at sætte det præcist, som man vil have det på væggen, alliancen med et vaterpas er også tit vigtig, da det helst skal sidde lige på væggen. En god måde er desuden at sætte det det løst fast, gå 3 meter væk fra væggen og se, om det er den rigtige måde, det sidder på, rette til og gentage indtil det sidder, som man vil have. Når man har fået det til at sidde, fæstner man wallstickeret helt til væggen og tager stille og roligt påsætningstapen af. Derefter er det en god ide at fæstne igen med hånden, så det bliver siddende, hvor det skal.

En anbefaling til en god wallsticker webshop

Hos danske TEZZO har de et godt og flot udvalg af forskellige wallstickers i forskellige farver og størrelser. Der er alt fra citater til diverse motiver, hvor det populære Wallsticker verdenskort også er at finde i flere varianter. De bruger materialer fra 3M, så man er sikker på at kvaliteten er i top, da 3M er førende indenfor produkt af både folier og tilbehør hertil. Et valg du bestemt ikke vil blive skuffet over.