Råd og vejledning i valg af e-cigaret

elektronisk cigaretNår man har været ryger hele livet, så har man sandsynligvis gået og overvejet, at stoppe en del gange. Det kan også være, at man har været i gang med et forsøge en eller flere gange. Det er et meget typisk billede på en ryger, det kunne lige så godt være dig. Problemet er, at det ikke er nogen let opgave, så stoppe med den vane.Der er sket meget indenfor hjælp til rygestop gennem de sidste gange år. Der er kommet mange forskellige hjælpemidler, der skal gøre det lidt lettere at stoppe. Synes om lysten er der til at stoppe, og der er mange forskellige produkter, man kan bruge, så må man aldrig tro, at det bliver let at stoppe, for det gør det ikke. Der er mange vaner omkring det er ryge. Det er altid en cigaret, som man nyder mest, og det er den som er værstes at erstatte med noget andet. Du har sandsynligvis røget i mange år, og derfor har en sandsynligvis en helt række af traditioner, som er indarbejdet gennem mange år, og derfor er det ikke så lige til at ændre. Vaner og dårlige vaner er altid svært at gøre noget ved.

Når du går i gang med at overveje, om ikke det er ved at være nu du skal prøve en sidste gang med at stoppe, så skulle du til at overveje, som ikke du kunne være en god idé, at prøve en en elektronisk cigaret. Der er rigtig mange, der har haft succes med sådan en før, og det er fra flere forskellige sider, blevet kåret det mest effektive middel, til at stoppe med at ryge. Grunden til det er, at du har den i hænderne, og den kan derfor direkte erstatte de tradition du har med en normal cigaret. Hvis du i dag går udenfor og ryger med en cigaret efter aftensmaden, så kan du også gøre det med en elektronisk cigaret. Du behøver ikke gå udenfor, men hvis du gerne vil have, at den erstatter en tur udenfor, så kan det dog være en god idé. Når du bruger en e-cigaret, som suger du damp ind på samme nåde, så du opfører dig helt naturligt, på samme måde som når du ryger på en normal cigaret. Du slipper dog for alle de skadelige stoffer der findes i en normal cigaret.

Hvis du som mange andre, ikke ved hvad en elektronisk cigaret er, så kunne du måske godt tænke dig, at læse noget mere om, hvad det er for noget. Der opstår altid en hel række af spørgsmål, når man foreslå folk at bruge noget nyt. Det er jo også noget man indånder, så derfor tænker man vel forhåbentligt over hvad det er for noget. Selvom tobaksrøg jo er meget skadeligt, så tror jeg mange vil være sikker på, at det ikke er sundhedsskadeligt at bruge en e-cigaret. Der er jo ingen måde til at skuffe en dårlig vane ud med en anden, hvis det nu viser sig, at den er lige så skadeligt – Gå ind på guiden, og læse hvad du kan forvente af fordele og ulemper, når du skifter til en elektronisk.  Du finder guiden om e-cigaretter, og der kommer løbende meget mere information, sådan at du altid finder den nyeste viden på området der.