Et nyt og bedre liv

Det sidste stykke tid har jeg været rundt på gulvet. Det er specielt efter vi har fået børn. Det der bekymrer mig er at jeg gerne vil gøre mit liv bedre og mere sundt, således jeg bedre kan holde til at lege med mine børn og være der for min bedre halvdel til at passe børnene og hjælpe med alt derhjemme.

Den ene del er mit job, jeg er taxichauffør og arbejder og er væk hjemmefra omkring 14 timer om dagen. Det er hårdt for hele familien, og også for min krop. Når man har et stillesiddende arbejde hvor der ikke er pauser eller lignende er det nemt at spise junk food og andet der er hurtigt at få fat i. Det betyder så også at jeg netop har rundet de 200 kilo på badevægten. Efter vi har fået en dreng vil jeg ændre mig til det bedre, således han ikke skal se på mig og tro at det er sådan man skal leve sit liv – lige på kanten.

For at være lidt analytisk omkring det har jeg fundet ud af at der er tre ting jeg skal gøre, og det stille og roligt.

1: Tale med lægen om at gå på slankekekur
2: Finde en slankekur som passer til mig
3: Holde motivationen

Jeg tror det sværeste vil blive motivationen og det med ikke at falde i de gamle vaner. Når man har haft de samme dårlige vaner i mange mange år er det svært at skifte rundt og når man kører alene om natten uden nogen til at holde en væk fra det usunde – er det endnu sværere. Jeg tror også bare det at jeg dropper sodavanden og drikker vand i stedet og samtidig dropper en masse af alt det slik jeg altid har i taxien. Jeg tager små skridt og skærer helt ned på junk fooden og begynder at tage rugbrød med i stedet. Det her skal lykkes – jeg vil ned i vægt.

Jeg tror samtidig med at jeg vil få det bedre så vil jeg også spare omkring 3000 kroner om måneden på alt muligt. Det er helt vildt så mange penge der er brugt på ingenting.