Ny mobilos = Nyt cover

Pas nu godt på den, sagde jeg til min kone, da hun pakkede sin fødselsdagsgave ud. Jeg havde flottet mig og købt den nye iPhone 5 til hende, for selv om hun ikke går så meget op i teknik, mener jeg alligevel, at hun kan have god gavn af den.

Sagen er, at hendes syn er blevet noget svækket med alderen, så det har i lang tid knebet hende at læse de små bogstaver i den gamle mobiltelefons lille display, når hun har modtaget eller selv skrevet en sms, og den langt større skærm på en iPhone vil selvfølgelig gøre det lettere for hende at læse og skrive.

Hun blev meget glad for den, for vores ældste søn har en iPhone, så hun vidste godt på forhånd, at det ville gøre dagligdagen lettere for hende med sådan en. Hun sagde straks, at selvfølgelig ville hun passe godt på den, og for at beskytte den, ville hun hurtigst muligt få købt et iPhone 5 cover til telefonen. Det køber hun her.

Pokkers også, sagde jeg, det kunne jeg jo bare have købt sammen med telefonen. Godt, du ikke gjorde det, svarede hun, for du ville garanteret bare have købt et kedeligt sort eller gråt cover, og jeg har mere lyst til noget mere spændende.

Hun gik på nettet for at søge efter covers til mobiltelefoner, og lidt efter kaldte hun på mig for at vise mig, hvor mange forskellige covers, man kan få. Hun valgte et lyst cover med et diskret mønster med små sprællemænd. Og hun fandt de bedste covers hos lux-case.dk

Nu skal det ikke tolkes derhen, at hun er kedelig eller noget, for det er langt fra tilfældet. Lad mig bare minde om historien fra sidste år, hvor hun lige tog et billigt lån på nettet og brugte alle pengene på lingeri for at gøre mig glad 🙂